Lysegårdsvej 8, Hyrup, 7140 Stouby

145 m2 villa

Kontant 975.000 kr.

Lysegårdsvej 8. Hyrup


Ny luft-til-vand varmepumpe - MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE


MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE.

Hyggelig ældre villa, beliggende på Juelsminde halvøen, få kilometer fra Stouby. Ligeledes er der bare en cykeltur til badestrand samt rekreative områder, med skov og opholdsarealer ved Vejle Fjord.

Ejendommen er løbende moderniseret. Der er netop etableret en nyt varmesystem med luft til vand varmepumpe. Samtidig er garagen på 37 kvm. renoveret og anvendes pt. til værksted.

Huset er opført i 2 plan og indeholder i stueplan: Entre med adgang til værelse, samt trappe til 1. sal, der er indgang til stor alrum/stue med klinkegulv, der er i åben forbindelse med køkkenet, der har lyse skabselementer.  Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, der har en lille karnap.  Endvidere byder stueetagen på et lyst badeværelse med bruseniche,  samt bryggers. Fra stueetagen er der udgang til den dejlige solgård.

1. salen indeholder stor repos med te-køkken, 2 store værelser samt badeværelse med bruseniche. Der er et stort aktivitetsrum/stue, med loft i kip og synlige bjælker samt udgang til tagterrasse over garagen, herfra kan en skøn udsigt nydes.

Alt fremstår velholdt og i rigtig god stand.

Grunden er på 591 kvm. udlagt i mindre græsplæne samt en skøn og total ugeneret solgård med adgang til flere disponible rum, en del af dette miljø er overdækket og der er opgang til tag-terrassen.
Der er skabt et perfekt udemiljø, hvor sommeren kan nydes.

Endvidere er der dobbelt lukket carport opført i træ.

En rigtig hyggelig ejendom, til en fornuftig husleje.


1905
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
591 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

975.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.180 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,081 / 4.756 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Holbech
home Hedensted - Løsning

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE og Valuar

gihol@home.dk

76432800

76432800