Lysegårdsvej 8, Hyrup, 7140 Stouby

145 m2 villa

Kontant 900.000 kr.

HYRUP - STOUBY


Ny luft-til-vand varmepumpe - MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE


MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE.

Hyggelig ældre villa, beliggende på Juelsminde halvøen, få kilometer fra Stouby. Ligeledes er der bare en cykeltur til badestrand samt rekreative områder, med skov og opholdsarealer ved Vejle Fjord.

Ejendommen er løbende moderniseret. Der er netop etableret en nyt varmesystem med luft til vand varmepumpe. Samtidig er garagen på 37 kvm. renoveret og anvendes pt. til værksted.

Huset er opført i 2 plan og indeholder i stueplan: Entre med adgang til værelse, samt trappe til 1. sal, der er indgang til stor alrum/stue med klinkegulv, der er i åben forbindelse med køkkenet, der har lyse skabselementer.  Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, der har en lille karnap.  Endvidere byder stueetagen på et lyst badeværelse med bruseniche,  samt bryggers. Fra stueetagen er der udgang til den dejlige solgård.

1. salen indeholder stor repos med te-køkken, 2 store værelser samt badeværelse med bruseniche. Der er et stort aktivitetsrum/stue, med loft i kip og synlige bjælker samt udgang til tagterrasse over garagen, herfra kan en skøn udsigt nydes.

Alt fremstår velholdt og i rigtig god stand.

Grunden er på 591 kvm. udlagt i mindre græsplæne samt en skøn og total ugeneret solgård med adgang til flere disponible rum, en del af dette miljø er overdækket og der er opgang til tag-terrassen.
Der er skabt et perfekt udemiljø, hvor sommeren kan nydes.

Endvidere er der dobbelt lukket carport opført i træ.

En rigtig hyggelig ejendom, til en fornuftig husleje.


6Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
591 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

950 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,296 / 4.210 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Pedersen
home Hedensted - Løsning

Ejendomsmægler MDE

frped@home.dk

76432800

76432800