Lundbyvej 43B, Tåsinge, 5700 Svendborg

213 m2 villa

Kontant 1.645.000 kr.

Velholdt villa på 258 etagemeter med god beliggenhed og havudsigt


Den ideelle familievilla få skridt fra skole, SFO og institution

Lad os tage et nærmere kig på Lundbyvej 43B, hvor vi nu udbyder en gedigen og veldisponeret villa på hele 258 etagemeter. Her får I god plads ude såvel som inde, og huset er som skræddersyet til børnefamilien – der er nemlig tale om den gamle inspektørbolig, og byens skole, SFO og daginstitution ligger således få skridt fra hoveddøren.
Ejendommen er fra 1955 og bygget i gode og solide materialer, og den ligger på en 1.531 kvadratmeter stor grund. Den store indkørsel giver god plads til bilparkering, og der er videre afsæt til haven, hvis grønne beplantning kræver minimal pasning – dertil kommer to store terrassemiljøer langs husets facade i både øst og vest. Den vestvendte træterrasse er af nyere dato og delvist overdækket, og den har god plads til både grill samt have- og loungemøbler.
Indendørs får I intet mindre end 258 etagemeter, og heraf udgør 213 kvadratmeter bolig. Der er gulvvarme i køkkenet, stuen og gangen i stueetagen, og der er installeret afkalkningsanlæg. I stueetagen byder boligen på entré og gangareal samt et køkken og to stuer, der ligger i åben forlængelse af hinanden, hvilket giver god plads til samvær. Køkkenet er tidløst og funktionelt og har havudsigt fra vinduet, og de to stuer kan indrettes lige præcis, som I ønsker. 1. salen rummer et stort værelse (med egen trappenedgang) og et badeværelse, mens 2. salen råder over et gæstetoilet samt to store værelser. Til sidst får I endnu et værelse på 3. salen, mens kælderen sørger for gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.
Med daginstitution, SFO og skole (med klassetrin fra 0.-6.) få skridt fra hoveddøren er denne ejendom ideel for børnefamilien – der er endda skolebus lige foran huset til jer med større børn. I får mulighed for at blive en del af et aktivt lokalsamfund i Lundby med diverse fællesarrangementer, og der er hverken langt til dagligvareforretninger eller midten af Svendborg.
6Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
1531 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.819 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,521 / 7.514 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200