Ny pris

Livøvænget 6, Drejens, 6000 Kolding

164 m2 villa

Kontant 3.345.000 kr.

Flot utraditionel indflytningsklar vandskuret hvidmalet villa med ensidig taghældning


Beliggende på Livøvænget i Drejens

Beliggenheden er en af villaens største styrker. Livøænget tilbyder ro og idyl, samtidig med at du er tæt på alle fornødenheder. Naturen ligger bogstaveligt talt lige uden for døren, og du kan nyde skovområder, stier og frisk luft på daglige gåture. Den lokale atmosfære skaber en hyggelig stemning, og du vil hurtigt føle dig hjemme i nabolaget. Et perfekt sted for en børnefamilie da børnehaver, skole, idrætshaller, gode indkøbsmuligheder, Trapholt Museum, den nye badebro m.m. er i gå afstand fra denne flotte ejendom.

Indretning: Entre/indgangsparti, dejligt bryggers med epoxigulv, skabe og stik til vaskemaskine m.m. gang, flot badeværelse med badekar, toilet og pænt skabs arrangement med håndvask samt bruseniche, aktivitetsrum med plads til leg eller hjemmekontor e.l. 2 gode børneværelser, soveværelse med skabe, dejlig stort køkkenalrum med skøn plads til familien og med udgang til skøn sydvendt terrasse og den lukkede og ugenert have med god plads til at nyde solen og børnene kan lege. Opholdsstue i åben forbindelse med alrummet. 

Her er desuden en carport samt 2 gode udehuse, det ene er i forbindelse med carporten og det andet er oplagt som redskabsrum m.m. 

    
4Antal rum
2006Byggeår
2Antal toiletter
508 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.913 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,249 / 15.329 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311