Lillebro 5, 6100 Haderslev

201 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Haderslev


Utrolig flot villa med en gennemtænkt planløsning

Lillebro er et meget populært område blandt børnefamilier. Herfra er der nemlig kort afstand til Favrdalskolen, børnehave, legeplads og gåafstand til Haderslev Fjord. Haderslev bymidte, indkøbsmuligheder m.m. er også at finde indenfor en radius af 3 km. Her er et utrolig godt naboskab, hvor beboerne er gode til at hjælpe hinanden.

Dette dejlige område er også hvor vi finder denne charmerende villa. Nærmere betegnet på Lillebro 5.
Når man ankommer til denne rødstensvilla, ledes man op til boligen af en bred flisebelagt indkørsel. Her bliver man hurtigt opmærksom på hvor veludført byggeriet er. Det første skridt ind i boligen, leder til en dejlig stor og lys hall som fordeler adgangen til huset. Herfra fås også adgang til villaens første badeværelse med bruser.
En dejlig naturlig passage leder fra hallen ind til køkken-alrummet. Der er god plads til at have hele familien samt gæster på besøg. Med det åbne køkken kan man samtale imens man laver mad. Gulvet er, som i badet samt hallen, belagt med grå klinker, som udover at være en elegant løsning, også er praktisk.
Udover at give direkte adgang til den store terrasse, er der fra køkken-alrummet også adgang til boligens stue, som er dejlig åben og har godt med naturligt lysindfald.
Følger man den charmerende kvartsvings trappe op til første salen, har man her adgang til 3 gode, rummelige og lyse værelser. Derudover er der et stort soveværelse med indbyggede skabe der giver god opbevaringsmulighed, og et badeværelse opført med Dansani inventar.
Desuden er her et praktisk bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter og gode opbevaringsmuligheder. Herfra er der udgang til carporten hvor der er god plads til bilen og cyklerne. I forlængelse af carporten finder vi et rigtig godt værksted, som både er isoleret og med varmeinstallation.

Ens for alle rum i denne villa, er at der er gulvvarme.

Den dejligt store plæne giver rig mulighed for boldspil for børn og barnlige sjæle.

Så leder man efter et charmende, gennemtænkt og praktisk hus, så er dette den bolig man søger.
5Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.347 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,145 / 15.640 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545