Lille Grønnegade 5, 4000 Roskilde

104 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Velindrettet byhus i Lille Grønnegade


- Meget central og attraktiv beliggenhed i Roskilde

Tanken vil garanteret strejfe dig, når du slentrer ned ad Lille Grønnegade – at her er en vej, der virkelig lever op til sit navn. Vi befinder os i Roskildes stemningsfulde kerne, hvor historien udfolder sig lige uden for vinduet, og bag hoveddøren i nummer 5 byder vi indenfor i dette skønne, velindrettede byhus.

For en håndfuld år siden gennemførte man en større udgravning på Lille Grønnegade, så man kan godt sige, at byhistorien findes både omkring dig og under dig. 

Dermed har ejendommen valgt sin beliggenhed med en vis tematisk tæft. Byhuset er opført i år 2000, så glæd dig til en klassisk opskrift med friske, moderne ingredienser. Udtrykket er helt afdæmpet med vandskurede facader og tegltag, mens der er fine, zinkinddækkede kviste på begge sider af boligen. Mod øst får du hyggelige terrassemiljøer, og selvom småt er godt, er den lille have gennemtænkt og nydeligt anlagt med beplantning i flere niveauer. Desuden er baghaven helt lukket, så rul markisen ud og nyd en fredelig stund i skyggen.

Indretningsmæssigt adskiller boligen sig fra de fleste typiske byhuse. Her er ingen kringlede kroge, der stjæler pladsen for øjnene af dig, og i stedet møder du 104veludnyttede kvadratmeter. Arealet er endda nemt at indrette, for planløsningen har prioriteret gode, åbne rumforløb. I stueplan finder du således køkken-alrummet i åbenforbindelse til stuen, og slår du den dobbelte terrassedør op, er pladsen mere end fordoblet på flotte sommerdage. Ved entréen finder du badeværelset, som byder på bruseniche, og hvor de lyse klinker er helt i husets ånd. Dette efterlader blot værelsesafdelingen på første sal, der stort set er indrettet som ét åbent rum. Loftet er ført til kip, og ønsker du et ekstra værelse, er det bare at sætte et par skillevægge op.

Byhuse som dette hænger ganske enkelt ikke på træerne, så slå til i dag, og kontakt os for en frem-visning.
2Antal rum
2000Byggeår
181 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.407 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,632 / 25.287 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Palmund
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sepa@home.dk

5555 4000

5555 4000