Velkommen hos home Roskilde

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Roskilde hjælper vi dig med dit køb eller salg af bolig. Vores ejendomsmæglere har solid erfaring med bolighandel, og kender boligmarkedet ud og ind.

Lokalkendskab og erfaring går hånd i hånd
Vi sørger for, at du føler dig godt klædt på og er tryg og velinformeret i hele processen. Vi lægger særligt vægt på tillid, ordentlighed og at alle aftaler bliver overholdt.

Proaktivt salg og stærk markedsføring
Hos os får du en professionel og proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Vi gør alt for at din bolig bliver solgt bedst muligt – hurtigst muligt. Ud over at præsentere din bolig til købere i vores køberkartotek, så markedsfører vi den i vores forretning, i lokale medier samt online og på sociale medier.

Vi sælger alle typer boliger
Hos home Roskilde har vi mangeårig erfaring med salg af alle typer boliger – blandt andet villaer/huse, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger og sommerhuse. Så uanset hvilken type bolig du vil sælge – så kan vi hjælpe dig. Vi har allerede hjulpet mange boligsælgere godt videre til et nyt kapitel i deres liv. Fra vores forretning i Roskilde dækker vi området 4000 Roskilde og 4040 Jyllinge.

Vi er klar til at hjælpe dig
Uanset om du går med salgstanker eller vil vide, hvad din bolig er værd, så start med en gratis og uforpligtende vurdering. Så får du vished om, hvor du står, og hvad dine fremtidsmuligheder er.

Vi glæder os til at gøre en forskel for dig.

Mød os hos home Roskilde

Anders Kastrup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Sebastian Palmund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Kenneth Wichmann

Salg & Vurdering - Vurderingsspecialist for RD

Caroline Krab Larsen

Ejendomsmægler MDE -Sagskoordinator, Køberrådgiver

Naja Andersen

Ejendomsmægler MDE–Sagskoordinator, Køberrådgiver

Anders Kastrup

Sebastian Palmund

Kenneth Wichmann

Caroline Krab Larsen

Naja Andersen

Åbningstider

Praktisk information