Ligustervænget 19, Dalum, 5250 Odense SV

177 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Rummelig og roligt placeret villa i Dalum


Få meter fra natur og boldbaner ved Vandtårnet og Dalumgård

home Dalum kan med stor begejstring nu præsentere denne særdeles rummelige familievilla, der ud over at være placeret i et lukket og børnevenligt vænge uden gennemgående trafik, tilbyder hele 177 bolig-m2 i halvandet plan, med flere separate afdelinger samt 4 store værelser – og dermed plads og albuerum nok til familielivet og ”den store familie”.
Hjemmets stueplan folder sig indbydende og åbent ud, med et pænt indgangsparti, der entreres via den flisebelagte indkørsel – Herfra nås et nydeligt og gulvopvarmet flisebadeværelse og kort herfra et godt værelse, oplagt til forældre- eller teenageafdeling, med egen terrasseudgang mod sydvest – Med udsyn til haven en hyggelig opholdsstue med TV- og sofaafdeling, hvorfra hjemmets 1. sal nås via et let og svævende trappeforløb – I modsatte husende er det store ”leverum”, køkken-alrummet, renoveret i 2006 og med et pænt og åbent køkken-miljø, med direkte haveudgang og indlagt gulvvarme, naturligvis – I forlængelse heraf endnu et værelse samt det praktiske og uundværlige bryggers med bagindgang.
I 2006 skete der en totalistandsættelse af 1. salen, som i dag giver endnu en rummelig afdeling bestående af 52 m2, med 2 store værelser i hver sin ende, repos samt et lækkert og gulvopvarmet badeværelsesmiljø.
Hjemmets 720 m2 store grund er helt bevidst let og overskueligt anlagt med flisegang, græs, træer samt let beplantning, der afskærmer og gør udelivet helt privat. Desuden er der ved fliseindkørslens udmundingen garage og udhusplads med gode opmagasineringsmuligheder.
Dalum besidder generelt alt hvad en større eller mindre familie måtte ønske sig. Skolegangen på Tingløkkeskolen nås via villavejenes stisystemer ganske kort fra hoveddøren, mens der i Dalum er flere handlemuligheder med både dagligvarer og specialbutikker. Få meter oppe ad vejen er der skøn natur og rekreative arealer ved Dalumgård, Vandtårnet og Dalum IF’s boldbaner, hvor man kan spadsere direkte videre ud i naturen, enten mod Fruens Bøge Skov og Skovsøen, eller mod Ådalen i retning af Bellinge. Det fynske motorvejsnet tilkøres blot 1,5 km. herfra.
Alt i alt – en skøn familievilla, der går hånd i hånd med den mindst lige så skønne adresse, på en topplacering i Dalum, i kort afstand til alt.

5Antal rum
2007Ombygget
2Antal toiletter
720 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.963 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,815 / 20.606 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540