Velkommen hos home Dalum

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Dalum vil vi gerne vise, at der er tanke bag handling og handling bag tanke, når vi skal hjælpe dig godt på plads i boliglivet.
Et ord skal være et ord – høj service, grundighed og ordentlighed er vores fælles mantra.
I forretningen mødes du af et dynamisk team af dygtige medarbejdere, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel – til stor tilfredshed for vores sælgere.
Vi er imødekommende, tilgængelige og nytænkende – for os er der hverken en situation eller bolighandel der er ens.
Tilsammen har vi mange års erfaring fra både bank- og mæglerbranchen, og det ligger i vores gener og falder os naturligt, at vi hver dag vil gøre en forskel for vores kunder.

Vores fælles hjemmebane

Nogle er barnefødt hér, mens andre er tilflyttere. Af den grund har vi et stort lokalkendskab til Odenses Sydvestlige bydel, da det ikke kun er et sted vi går på arbejde i, men også er et område vi har hjerte for og som interesserer os. Det er her vi, vores familier, omgangskreds og netværk er bosiddende.
Det indgående lokalkendskab gør os til specialister i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet. Dette gælder også når vi skal sælge både bolig og område ind over for potentielle købere. Vi er møder altid velforberedt op til alle opgaver.

Hos home Dalum har vi mange attraktive boliger i udbud. Vi sælger villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse samt helårsgrunde. Vores indbydende boligsortiment af udbudte ejendomme er primært beliggende i Dalum, Fruens Bøge, Sanderum, Dyrup, Bellinge, Brændekilde, Holmstrup, Hjallese, Højby, Skt. Klemens, Fangel samt det øvrige opland hertil.

home Køberrådgivning

Vi tilbyder home Køberrådgivning, når du ønsker at købe ny bolig. Vores køberrådgivere beskæftiger sig udelukkende med rådgivning af købere og vil være dit sikkerhedsnet og din forsikring, når du handler bolig hos en anden mægler. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver og se hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Odense eller på Fyn.

Kontakt os eller kig ind i forretningen

Har du lyst til at få en snak om din boligsituation, vil det glæde os at høre fra dig.

Mød os hos home Dalum

Daniel Andersen

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Henriette Risum

Salgskoordinator

Adam Blacha

Salg & Vurdering

Nicolai Claville Holm

Salg & Vurdering

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver

Daniel Andersen

Henriette Risum

Adam Blacha

Nicolai Claville Holm

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information