Lerløkke 59, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg

139 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Charmerende 1-plans villa med stort værksted og let passelig have


Tryg og rolig beliggenhed for enden af blind villavej

Velkommen til Lerløkke 59, beliggende på en charmerende blind villavej i hjertet af rolige omgivelser i Vester Sottrup. Denne unikke villa er en perle, der skiller sig positivt ud med sin moderne indretning på en god familievenlig beliggenhed tæt på skole, dagligvareindkøb og kort afstand til Sønderborg. 

Lerløkke 59 er placeret på en blind villavej, der sikrer en rolig og tryg atmosfære. Dette er det perfekte sted for dem, der søger fred og samtidig ønsker nem adgang til byens faciliteter. 

Denne villa præsenterer sig med et nyere tag, der ikke kun tilføjer til ejendommens æstetik, men også lover holdbarhed og beskyttelse mod vind og vejr. Yderligere har ejendommen solceller, der ikke kun er et miljøvenligt træk, men også reducerer energiomkostningerne.

For de, der elsker at være kreative eller har brug for et dedikeret arbejdsområde, er der et stort værksted til rådighed. Dette er det ideelle sted til hobbyer, opbevaring mv. 

Villaen indeholder: 
Entré med flisegulv og et gæstetoilet. Stor opholdsstue med brændeovn og tæppe og mulighed for at åbne op til køkken, hvis man drømmer om et køkkenalrum. Køkkenet er pænt og velholdt og med plads til spisebord. Gennem fordelingsgangen kommer man til et rummeligt bryggers med flisegulv og udgang til carport. 
3 fine værelser og et soveværelse med et flot murstensgulv. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. 

Den tilhørende have er både rummelig og letpasselig. Perfekt til afslapning, leg for børn eller haveprojekter. Gør haven til dit eget fristed, hvor du kan nyde naturen og frisk luft.

Tag det næste skridt og oplev, hvordan Lerløkke 59 kan blive dit drømmehjem. Kontakt os for en fremvisning, og lad os sammen udforske alle de fantastiske detaljer ved denne enestående ejendom.
4Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
1311 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.775 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,263 / 7.360 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575