Laskedalen 54, 8220 Brabrand

160 m2 villa

Kontant 5.498.000 kr.

BRABRAND - Laskedalen/Helenelyst/Porskær


Unik og arkitektonisk spændende kvalitetsvilla fra år 2006 i populært, rolig villakvarter

Arkitektonisk spændende og unik kvalitetsvilla fra år 2006 med 160 m2 bolig samt 30 m2 integreret carport/udhus på en eftertragtet beliggenhed i populær, nyere udstykning i det attraktive Brabrand!
Beliggenheden er i absolut top på en blind og rolig villavej - samt gåafstand til ét af Aarhus’ bedste og mest naturskønne områder med søer, skov og natur, tæt på byen og med god infrastruktur til motorvejsnettet. Huset byder på masser af plads og fantastisk rummelighed; bl.a. 2 badeværelser, 3 soveværelser og skønne hjerterum med højt til loftet og herligt lysindfald!
Ejendommen ligger på én af Laskedalens blinde stikveje med dejlig privat have og terrasser, hvorfor solen kan nydes morgen og aften – på en af områdets bedste placeringer, hvor I ligger godt trukket tilbage, tæt på naturrige omgivelser samt i kort gåafstand til stien, der leder videre i Brabrand mod skolen, Hovedgaden, skovene og søerne.
Foran denne moderne boligoplevelse er der gode parkeringspladser og 30 m2 integreret vogn ly samt isoleret skur med god opbevaringsplads.
Villaen fremstår utrolig flot og spændende. En boligoplevelse for den moderne børnefamilie, der søger en vedligeholdelsesbegrænset bolig med et generelt lækkert og moderne indtryk – eller for seniorerne, der vil have et unikt hus i ét plan med plads til børn og børnebørn.
Huset indeholder: Indbydende entré med højt til loftet og trappe opgang til repos/kontor, der også kunne være et værelse. Separat bryggers med ekstra opbevaringsplads, vaskefaciliteter mv. Derudover 3 regulære soveværelser, alle i gode og indretningsvenlige størrelser. 2 gode badeværelser, begge med brusenicher, toilet, vask – og det ene med badekar også. Oplagt børneafdeling med 2 soveværelser og eget badeværelse – samt forældreafdeling med badeværelse også.
Stort, skønt køkken-/alrum med plads til gæster, direkte udgang til villaens terrasse med fantastisk udsigt samt haven. Moderne og funktionelt køkken med gode hårde hvidevarer, der udgør de oplagte rammer for nærvær og samtale. Stuen ligger i åben forbindelse med villaens køkken-alrum og har et vidunderligt lysindfald fra det store glasparti ud til villaens have. En bolig med højt til loftet og ekstragode lysindtryk.
Skoledistriktet for huset er den populære Engdalskolen, der ligger i ca. 2 km. gåafstand fra ejendommen. Herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt natursmukke milepæle, såsom områder omkring søerne, Årslev Engsø, og Brabrand Sø, skove, stier oplagt til gåture, løb, cykling mv. – samt skøn natur ved Langdalen og Hans Broges Bakker, der ikke ligger langt fra ejendommen. Ét af de Danmark smukkeste naturområder!
home byder velkommen til en pragtfuld og spændende boligoplevelse!

5Antal rum
2006Byggeår
2Antal toiletter
744 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.500 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,508 / 25.375 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700