Langøvænget 12, True, 8381 Tilst

112 m2 villa

Kontant 3.248.000 kr.

TILST - Skjoldhøjparken


Skøn 1-plans villa med garage på attraktiv beliggenhed med udsigt til natursmukke omgivelser!

Skøn indflytningsklar 1-plans villa fra år 1978 med nyere vinduer, nyere-malet tag og en dejlig, sydvendt have med vidunderlig udsigt til natursmukke omgivelser! Villaen er beliggende trygt og blindt for enden af ét af Skjoldhøjparkens populære vænger, og har netop fået en gennemgribende modernisering/renovering, hvor I bl.a. får gulvvarme i bryggerset, badeværelset samt de 3 værelser, glatte filtede vægge og gipslofter i alle rum - og generelt lyse, moderne og flotte indtryk! 
Boligen byder på adgang via enten gæsteentré eller et nyt bryggers med gulvvarme gode muligheder for opbevaring og vaskefacilliter. Dejligt køkken-/alrum med køkken i åben forbindelse til spiseplads. Det flotte køkken byder på god bord- samt opmagasineringsplads samt alle de hårde hvidevarer, man har brug for. Generelt her de optimale rammer for samtale og nærvær såvel under madlavningen i det funktionelle køkken, som under måltiderne ved spisebordet. Derudover også god plads til hyggelig og dejlig TV-/sofakrog, og generelt et fantastisk lysindfald samt god udsigt til naturskønne omgivelser. Fra alrummet er direkte udgang til skøn sydvendt terrasse, der sikrer de hyggelige aftentider omkring grillen. Solen kan nydes fra morgen til aften, og her er en fantastisk udsigt til natursmukke omgivelser, der bør opleves!
Herudover byder boligen på 3 regulære soveværelser, alle ideelle og anvendelige som sove-/gæsterum eller kontor. Ejendommen byder på 1 godt badeværelse med gulvvarme i tidløs stil med toilet, vask og bruseniche.
Husets have er en dejlig oplevelse; overskuelig græsplæne, lidt køkken have og bede. Virkelig hyggeligt! Indkørsel foran huset med garage.
Ejendommens placering sikrer en skøn luft omkring ejendommen samt gode lysindfald og en god fornemmelse af privatliv. Skjoldhøjparken er bl.a. kendt for sine imødekommende beboere samt gode infrastruktur med kort afstand til indkøb, Skjoldhøjskolen (ca. 550 m.), uddannelsesinstitutioner, offentlig transport og i nem adgang til byen.
Alt i alt byder home velkommen til en skøn boligoplevelse på tryg, blind villavej og et perfekt 1. villakøb - eller for de, der ønsker at "down size" og mindre plads!

5Antal rum
1978Byggeår
856 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.248.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.826 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,659 / 15.026 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Tilst - Sabro

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

8615 2700

8615 2700