Langelandsvej 23, Starup, 6100 Haderslev

129 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Starup


Utrolig veludnyttet villa beliggende på lukket vænge i Starup.

På en lille, lukket vej i Starup finder vi denne dejlige villa.
Villaen er i et plan, hvor kvadratmeterne er veludnyttede og den familievenlige indretning giver mulighed for at have separat forældre- og børneafdeling.
Ejendommen er opført i 1981, og huset fremstår med hvidmalede facader.
Huset er beliggende på en 988 kvadratmeter stor grund, og haven har en stor græsplæne, så der er plads til leg og boldspil. Her er desuden en overdækket terrasse og en åben, vestvendt fliseterrasse, der har et praktisk læhegn. Derudover er der også en carport med indbygget skur.
Når man træder ind i denne dejlige villa via entréen, bliver man mødt af et rummeligt stuemiljø, der ligger i åben forbindelse med et tosidet køkken. Køkkenet er udført med lyse, hvide skabs- og skuffeelementer. I stuen er der plads til at indrette sig med et spisebord og et sofahjørne, og sågar plads til et kontorafsnit. Herfra er også direkte udgang til havens overdækkede terrasse.
To af husets værelser er samlet i den ene del af boligen, hvor der også er et badeværelse. Her kan således nemt etableres en børneafdeling, hvis dette er på ønskelisten.
Det oplagte soveværelse har stor skabsvæg, og det fjerde værelse har også indbygget skab. Planløsningen afrundes af endnu et badeværelse og et bryggers, som har flisegulv og plads til vaskefaciliteter.
Fra adressen er der kun lidt over 400 meter til byens Spar, så det bliver ganske nemt at klare hverdagens indkøb. Starup-Øsby Skole og Børnehus nås på en fem minutters cykeltur, og ved siden af skolen ligger den lokale idrætshal og fodboldbane. Her sørger Starup Ungdoms- og Idrætsforening for et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Kørselstiden ind til Haderslev bymidte er på cirka syv minutter, og det tager blot et kvarter at nå motorvejen.
Alt i alt får I her en veldisponeret etplansvilla med en familievenlig planløsning og en nem have med to terrasser - det hele på en lukket vej i Starup, hvor I har kort afstand til både indkøb, skole og pasningsmuligheder samt diverse fritidsaktiviteter. Lyder dette som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os, for at bestille en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at byde jer velkommen.
5Antal rum
2004Ombygget
2Antal toiletter
988 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.613 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,666 / 5.263 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545