Landevejen 11, 5882 Vejstrup

231 m2 villa

Kontant 2.845.000 kr.

Gennemgribende renoveret bindingsværkshus i Vejstrup


Energi optimeret og fyldt med flotte detaljer

I landlige omgivelser i Vejstrup har I nu muligheden for at overtage denne idylliske bindingsværksejendom, hvis hovedhus er gennemgribende renoveret i 2018/2019, hvorfor det fremtræder indflytningsklart. Hjemmet har store opholdsrum, tre anseelige værelser, et bryggers og et badeværelse på hver etage, og dertil kommer de store udhuse, som har mange anvendelsesmuligheder. Udenfor har I desuden glæde af en dejlig have med plads til leg.
Huset er istandsat i samarbejde med eksperter i bindingsværkshuse, hvilket betyder at det er bragt ind i nutiden uden at gå på kompromis med stilen. Nu er der gulvvarme i hele stueplan samt på badeværelset ovenpå, og derudover er der blandt andet lagt nye gulve og skiftet isolering.
I stueplan får I to gode samlingspunkter i form af køkken-alrummet og stuen. I stuen er der egetræsgulve, synlige loftsbjælker og lysindfald fra både øst og vest, hvilket giver et flot lysindfald hele dagen. Videre i køkken-alrummet er der store fliser, spotbelysning og et tidløst køkken med grebsfrie, hvide elementer. Derudover er der to værelser og et badeværelse i stueplan.
Ovenpå er der endnu en stue, et soveværelse samt et stort badeværelse, og i alle rum er der loft til kip.
Med til huset hører to rummelige udhuse med mange spændende muligheder. I det ene af disse er der en gildesal til de store arrangementer, mens det andet byder på et værksted, en garage og en stor lade. Haven er et skønt frirum med solrige terrasser og et stort græsareal med plads til børneleg. Hele haven er indrammet af hæk, hvilket bidrager til charmen.
I bliver en del af et aktivt lokalsamfund, der centrerer sig om Vejstrup Forsamlingshus, som har talrige sociale arrangementer for byens borgere. Inden for en radius på 2,5 kilometer finder I indkøb, skole og dagtilbud.
6Antal rum
1999Ombygget
2Antal toiletter
3916 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.719 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,357 / 12.912 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200