Koppelsvej 4, 8220 Brabrand

149 m2 villa

Kontant 3.798.000 kr.

BRABRAND


Spændende udsigtsvilla med 207 m2 i 2 gode og høje plan! Blind villavej og hyggelig have

Rummelig og spændende udsigtsvilla i 2 plan med 207 m2 (149 m2 beboelse + 58 m2 kælder) på god beliggenhed i attraktive Brabrand! Beliggenheden kan betegnes som rigtig god med fantastisk udsigt til skov og vand i kort afstand til Aarhus C. og storbylivet i den ene retning - og gåafstand til ét af Aarhus’ bedste og mest naturskønne områder med søer, skov og natur omkring Gl. Brabrand i den anden retning samt med god infrastruktur til motorvejsnettet.
Ejendommen ligger godt placeret med dejlig have og luft samt natursmukke omgivelser på en rolig, blind villavej. Haven er overskuelig med plads til boldspil, leg og gæstesammenkomster. Her kan solen nydes fra morgen til aften på den flisebelagte terrasse og i haven. Man kører ind til denne dejlige og indflytningsklare boligoplevelse i den flotte indkørsel og integreret garage; således med plads til flere køretøjer på ejendommen og god opbevaringsplads og hobby evt. i garagen. Villaen fremstår velholdt og indflytningsklar, og er løbende blevet godt vedligeholdt.
Boligen byder på adgang i gæsteentré med god garderobeplads. Fint Profil-køkken fra ’99 med mulighed for at åbne op ind til spise-/opholdsstuen. I dette rum er god og oplagt plads til spiseafdeling med plads til mange gæster – og hyggelig opholdsafdeling med oplagt plads til TV-/sofakrog. Derudover byder boligen på tre regulære soveværelser og et badeværelse i det høje stueplan. I den rigtig gode og højloftede underetage, har I behageligt indeklima. Her har I 2 gode teenagerrum, som kan bruges til hobbyrum eller soveværelse (43 m2 godkendt til lovlig beboelse). Derudover husets 2. badeværelse, et godt vaskerum/bryggers, opbevaringsrum samt garagen.
Haven og terrassen er som sagt et positivt kapitel for sig, og bør ganske enkelt opleves med sine skønne, private og afskårne rammer – samt en vidunderlig udsigt, der bør opleves!
Alt i alt et rigtig godt 1. villakøb for de unge etablerede – eller etablerende børnefamilier, enlige med børn! I kort afstand fra ejendommen ligger rigtig gode muligheder for offentlig transport, daginstitution og dagligvareindkøb, hvor specielt City Vest ligger ca. 5 minutters gang fra boligen. Det tilhørende skoledistrikt er Sødalskolen, som ligger i ca. 700 meters gang fra ejendommen. Generelt god infrastruktur, også i forhold til motorvejsnetværket og E45, der er nemt at komme til- og fra herfra.
home byder velkommen til en spændende og god boligoplevelse…

5Antal rum
1962Byggeår
2Antal toiletter
924 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.001 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,861 / 17.604 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700