Købsaftale underskrevet

Kongelundsvej 32, st.. 2., 2300 København S

105 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Veldisponeret bolig med 232 etagemeter


Stor og solrig baghave med direkte nedgang fra husets udestue

Centralt på Amager finder I nu mulighedsrige ejendom til salg.

Den fordelagtige adresse på Amager kombinerer på en beliggenhed tæt på byens mange muligheder og travle liv med en placering nær naturskønne områder. Fra hoveddøren har I kun få skridt til Amager Fælled, hvor et rigt dyre- og planteliv venter, og bevæger I jer blot en smule længere, vil I befinde jer ved Københavns Havn. Her er der altså dejligt at være, men I bliver også en del af et vel frekventeret område, der ligger nær butikker, metrostation og busstoppesteder, så både I kan komme hurtigt omkring, ligesom potentielle kunder nemt kan tilgå adressen.

Huset ligger på en hjørnegrund med en grøn have, der er skønt tilbagetrukket fra vejene. I haven er der både plads til leg, opbevaring og solrige siddekroge, og der er derudover både indkørsel ved huset.

Når det kommer til selve boligen, har den ligeledes masser at byde på. Inden døre finder I et hjem med fuld kælderplan på ca. 127 m2, som I kan tilgå via en rummelig entré og gang med indbyggede skabe, hvorfra I har adgang til alle husets rum. Heriblandt finder I en rummelig stue, et godt køkken samt treindretningsvenlige værelser. I kælderen er der placeret tre store disponible rum og endnu et køkken, og som prikken over i’et, råder huset over to badeværelser med ét på hvert plan.

Hele huset er funktionelt med alle nødvendige faciliteter, så I kan rykke lige ind og starte hverdagen, mens I også har oplagt mulighed for at foretage opdateringer på de allerede funktionelle rammer, så boligen passer til netop det, I har brug for.
4Antal rum
1936Byggeår
2Antal toiletter
600 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Raagaard
home Amager - Sundby

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

siraa@home.dk

32 84 04 44

32 84 04 44