Købsaftale underskrevet

Købmagergade 29, Gylling, 8300 Odder

170 m2 villa

Kontant 1.498.000 kr.

Fantastisk villa med masser plads og charme


GYLLING - ODDER

home Odder har fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske villa. Denne skønne villa er perfekt til familier, der ønsker masser af plads og lys. 

Villaen er beliggende i Gylling, som byder på fredelige og rolige omgivelser. Her har du ikke langt til indkøb, offentlig transport samt Gylling skole, børnehave og dagpleje. I boligens baghave ligger Gyllings boldbaner, hvor der bliver dyrket diverse fritidsinteresser. I Gylling er der et rigt foreningsliv, med byens mange sociale arrangementer.

Ved ankomsten bliver du mødt af den store og lyse entré, hvor der er rigeligt med skabsplads til opbevaring. Ydermere finder du boligens trappeopgangen til førstesalen.
Fra entréen er der adgang til boligens store bryggers. Her finder du endnu mere skabsplads, hvilket gør det til et ideelt sted til opbevaring og håndtering af vasketøj. 

Huset badeværelse er udstyret med gulvvarme, der sikrer, at du altid har varme fødder året rundt. Badeværelset er indrettet med stil og god funktionalitet. Badeværelset med gulvvarme er fra 2023.
Den store stue er hjertet i huset med masser af naturligt lys, der strømmer ind gennem de store vinduer. En hyggelig brændeovn er midtpunktet i rummet og skaber den perfekte atmosfære til afslapning og hygge. Fra stuen har du ydermere adgang til to store værelser.
Boligens køkken er lyst, moderne og rummeligt med en skøn spiseplads, hvor familien kan samles til måltider. Det er et ideelt sted til madlavning og socialt samvær.
Førstesalen byder på en stor repos med fritlæggende bjælker, der giver en helt særlig charme til rummet. Her finder du også to store værelser, der giver masser af plads til børnene, gæster eller hobbyrum.
Den store have er en oase med masser af plads til leg og hygge. Den store terrasse er det perfekte sted til udendørs aktiviteter. Der er også et praktisk skur til opbevaring af haveredskaber, cykler m.m.
Denne villa har det hele - plads, charme og komfort. Boligen er den perfekte ramme for familielivet, og den venter kun på at blive fyldt med glade minder. Book en fremvisning i dag og oplev selv alt, hvad denne skønne ejendom har at byde på.
4Antal rum
1971Ombygget
1091 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22