Kirkemarken 2, Ølstrup, 6950 Ringkøbing

200 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Unikt og moderne hus på en fantastisk beliggenhed med udsigt over skøn natur


- en bolig med dejligt lysindfald og fantastisk lofthøjde, nyrenoveret og med plads til den store familie

I Ølstrup finder vi denne unikke etplans bolig på 200 kvm. beliggende på en dejlig stor grund hvor der er plads til at udfolde sig. Boligen er beliggende på en stille vej, med en naturskøn udsigt over åbne marker. Fra boligen er der kun 800 meter til byens skole, daginstitution og den lokale brugs. Ølstrup har et godt lokalsamfund, som gør det nemt for tilflyttere at falde til og vil man ud til vandet, er der kun ca. 20 minutter til Ringkøbing Fjord, hvor man blandt andet kan kitesurfe, og 30 minutter til Vesterhavet.
Velkommen indenfor i en bolig der har et fantastisk lysindfald og højt til loftet. Her er veludnyttet kvadratmeter og plads til den store familie. Der er indlagt gulvvarme i alle fællesområder samt  radiatorer i alle værelser. Huset har i 2022 gennemgået en større renovering hvor der her bl.a. kan nævnes nye gennemgående gulve med fransk sildebenssnit, samt nye akustiklofter i hele huset.
Det store åbne køkkenalrum i åben forbindelse med stuen er boligens hjerte, hvor familien kan samles. Her er monteret et Kvik køkken med moderne blå fronter, og et lækkert stort gaskomfur og stor køkkenø. Køkkenet er i åben forbindelse til den dejlig store spiseplads og udgang til den vestvendte terrasse.
Boligen indeholder en separat værelsesafdeling med 3 gode store værelser med dejligt lysindfald hvortil der er eget badeværelse med toilet og stor bruseniche. Hertil har forældrene deres egen afdeling med et stort soveværelse med en suite badeværelse med dobbelt håndvask, fritstående badekar samt stor bruseniche. Endvidere er der adgang til walked-in closet.
Stort bryggers med indbyggede skabe, håndvask og plads til vaskemaskine samt tørretumbler.
Foran boligen er der en stor indkørsel med en dobbelt garage på 74 kvm med tilhørende værksted og et udhus på 22 kvm. En indflytningsklar bolig med mange hyggelige detaljer.5Antal rum
2004Byggeår
2Antal toiletter
5074 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.335 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,859 / 10.109 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

David Ørskov
home Ringkøbing-Skjern

Indehaver

davi@home.dk

97320899

97320899