Kirkegade 66, 6700 Esbjerg

156 m2 villa

Kontant 5.748.000 kr.

Arkitektonisk smuk hvid palævilla på eftertragtet gade i hjertet af Esbjerg "Klogerup"


236 etagemeter - smagfuldt renoveret og klar til indflytning

Nu sælges en af de smukke hvide palævillaer - attraktivt beliggende på en af de mest attraktive adresser i hjertet af Esbjerg, få minutters gang fra Torvet og det pulserende byliv.

De nuværende ejere har gennemgribende moderniseret boligen med vægt på at bevare husets sjæl og arkitektoniske udtryk. Samtidig er der skabt en funktionel bolig, der svarer til det, som en moderne familie søger i dag.
Indretning: Præsentabel hall, der sørger for det gode "flow" rundt i boligen. Hjertet er det store, skønne køkken/alrum med plads til hele familien. Køkkenet er arbejdsvenligt indrettet med flotte elementer, hvis mørke farve giver en god kontrast til lyset. Alrummet er i et åbent miljø med den hyggelige opholdsstue. Plankegulvene, de smukke vinduer og stuklofterne skaber unikke rumvirkninger. Når man står i alrummet, bliver man draget mod verandastuen. De store panoramavinduer bader rummet i lys og giver et vidunderligt kig til den hyggelige have. Dejligt stort værelse. Pænt gæstetoilet. Alt dette gør stueplanen funktionelt for både familien og gæster.
Indretning 1. sal: Forældreafdeling med stort lækkert soveværelse og badeværelse. Walk-in closet. Stort børneværelse med udgang til fantastisk altan med udsigt over haven.
Indretning 2. sal: De nuværende ejere har indrettet 2. salen til stor teenageafdeling. Rummet er ikke medregnet i boligareal i kvadratmeter.
God høj kælder med flere gode disponible rum og masser af plads til hobby og opbevaring. De nuværende ejere har bl.a. et motionsrum.
Helt lukket have, som skaber en følelse af privatliv og ro midt i byen.
I 2021 præmierede Esbjerg Kommunes Byfond boligerne på det strøg af Kirkegade opført af Lærernes Byggeforening. De blev  præmiere tfor en velbevaret helhed.  Arkitekterne N Chr. Nielsen og A Chr. Thorbøll udarbejdede tegningerne til husene. Området fik i folkemunde øgenavnet ”Klogerup” i og med, at beboerne var lærere. 

4Antal rum
1910Byggeår
2Antal toiletter
394 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.730 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,871 / 26.132 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011