Kirkedalsvej 30, Rårup, 7130 Juelsminde

113 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

RÅRUP - JUELSMINDE


Rummelig og delvis moderniseret villa i 2 plan

Drømmer du om en rummelig og moderne bolig, som samtidig giver plads til at sætte dit eget præg ? Boligen er tilbagetrukket fra vejen og har en perfekt placering på grunden i forhold til solen.  

Den let skrånende grund med marker i baghaven, gør at du straks vil føle dig hjemme i dette dejlige område med masser af natur og ro. Når det gælder naturen i nærområdet, er det også værd at fremhæve, at I kan cykle til As Vigs gode badestrand på blot tyve minutter. 

Nærmiljøet i Rårup er bestemt af en attraktiv karakter, for I får også let adgang til byens børneinstitution, skole og sportshal og til såvel Horsens som Juelsminde, der venter inden for ti minutters kørsel. Se mere om lokalsamfundet i Rårup og omegn i denne flotte video fra Rårup & Omegns Lokalråd: https://www.youtube.com/watch?v=-emU6vus9mE
Indretning:
På stueplan vil du opleve en lys og moderne indretning. Her finder du et åbent køkken-alrum med et flot og moderne køkken med sorte hårde hvidevarer, og der er god plads til både madlavning og spisning. I stuen er der en hyggelig brændeovn og ovenlys, som giver et fantastisk lysindfald og en unik atmosfære. Både alrum og stue er med gulvvarme, der giver en behagelig atmosfære i hele rummet. 
Desuden er der adgang til en udestue mod syd, som giver mulighed for at nyde solen året rundt. Her kan du tilmed sætte dine grønne fingre i spil og skabe dit eget lille drivhus med masser af blomster og planter. I stueplan er der også 3 dejlige værelser, hvoraf det ene har walk-in. Herudover finder du et fint badeværelse med bruseniche og en entre med garderobeplads. 

Nedenunder i kælderen er der højloftet, og de 30m2 er godkendt til beboelse. Der er et ekstra værelse samt et toilet, som giver mulighed for at have en separat afdeling til gæsterne eller teenageren. Endvidere er der stort vaskerum og den gamle garage kan bruges til mange forskellige ting. Lige pt. bruges den som træningsrum, men mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.
Denne ejendom har også en dobbelt garage og en gårdhave, som giver ekstra opbevaringsplads og mulighed for at nyde solen og frisk luft i de varmere måneder.
Alt i alt er Kirkedalsvej 30 en skøn og rummelig bolig med en dejlig beliggenhed og masser af muligheder for at indrette sig efter eget ønske. Tag kontakt til home Juelsminde og book en fremvisning allerede i dag, så du kan opleve denne rummelige ejendom med egne øjne!
Område:
Rårup er en hyggelig lille landsby med knap 500 indbyggere og ligger kun 13 km fra Juelsminde, 14 km fra Horsens og 6 km fra Hornsyld. Byen har både skole, sportshal, sognegård og et aktivt foreningsliv. Der er således gåafstand til børnepasning, skole og fritidsaktiviteter for alle aldre.

Rårup skole fremstår i dag som en flot og moderniseret skole med alle nødvendige faciliteter.

Rårup Hallen er centrum for aktiviteterne i Rårup Gymnastik- og Idrætsforening, der har fodbold, håndbold, badminton, tennis, bordtennis, gymnastik og petanque på programmet.

Er du på udkig efter en bolig placeret i naturskønne omgivelser med en optimal planløsning, så skal du opleve denne bolig!

Kontakt home Juelsminde på tlf. 73 70 71 30 for en fremvisning eller yderligere oplysninger.

5Antal rum
1969Byggeår
2Antal toiletter
701 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.126 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,265 / 4.186 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130