Kamma Rahbeks Vej 29, 8230 Åbyhøj

120 m2 villa

Kontant 5.475.000 kr.

ÅBYHØJ - Gammelgaardsskolens distrikt


Sjældent udbudt 1-plans villa på eftertragtet adresse! Gennem renoveret i årene 2012-2013

UNIK MULIGHED byder sig nu for at købe denne indbydende og moderne 1-plans villa, der i årene 2012-2013 har gennemgået en mere eller mindre totalrenovering, som gør, at huset næsten står så godt som nyt - og i "opdateret", moderne og lækker forfatning! Dette på den efterspurgte adresse Kamma Rahbeks Vej i eftertragtede Åbyhøj og det populære skoledistrikt, Gammelgaardsskolen. 
Her ligger man placeret på en attraktiv topbeliggenhed i rolige og dog bynære Åbyhøj, på en overskuelig og 665 m2 stor grund. Et minimum af vedligeholdelse, og i særhed for de kræsne købere, der søger et optimalt udnyttet 1-plans hus med 120 m2 beboelse, der helt optimalt udnyttet og har en skøn rummelighed samt lysindfald, der bør opleves. 
Med denne attraktive beliggenhed i det fantastiske Åbyhøj, kommer man til at bo centralt i forhold til det hele; tæt på den populære Gammelgaardsskolen, gode pasningsmuligheder og kun ca. 2 km. fra bygrænsen til Aarhus C. og storbylivet, som derved nemt kan nås på cykel eller i bil.
Stilen i denne ejendom er gennemført med lækre materialevalg af god kvalitet i moderne stil. Vidunderlige ovenlysvinduer i alrummet med åbent til kip - og som nævnt en optimalt udnyttet planløsning med bl.a. stort badeværelse, 3 værelser, stort alrum og separat bryggers.
Planløsningen består entré med god garderobeplads. Separat bryggers med vaskefaciliteter og opmagasineringsplads. Husets hjerte bliver køkken-/alrummet, som med sine mange kvadratmeter og rummelighed giver god mulighed for at have et større spisebord stående med plads til mange gæster. Flot Kalø-køkken med god opbevaringsplads samt oplagte rammer for hyggelige stunder omkring madlavningen her, ved spisebordet lige ved eller i den oplagte TV-/sofakrog og den hyggelige brændeovn. De store ovenlysvinduer her giver et pragtfuldt lysindfald, ligesom I fra alrummet har udgang til terrasse og haven. Slutteligt 3 regulære soveværelser og 1 badeværelse i indbydende stil.
Alt i alt et topmoderne hjem, der i årene 2012-2013 også fik nyt tag, ny-vandskuret facade, nye vinduer, terrasse og meget - samt en god, funktionel indretning.
Dertil garage med port og skur, samt en hyggelig og private have med overskuelig plads. Stor, vedligeholdes begrænset terrasse, overkommelig græs og lidt bede. home byder velkommen til en sjælden mulighed for at få sig et indflytningsklart, lækket hus i 1 plan på attraktiv beliggenhed i dejlige Åbyhøj! 
3Antal rum
1969Byggeår
665 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.475.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.185 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,441 / 25.323 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700