Kagerupvej 30, 4420 Regstrup

156 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Regstrup


Idyllisk charmerende bolig i rolige naturskønne omgivelser

Her får I en beliggenhed som er ud over det sædvanlige omgivet af fredelige skove og marker, fuldstændigt ugenert på lukket grusvej med udsigt til sø.

Boligen, som er i to plan. fremstår flot med hvidkalkede facader og sort bindingsværk samt stråtag med flotte kviste.
Stueplan indeholder en super hyggelig stue med brændeovn, trægulv og udgang, via nyere dobbeltdøre, til solrig terrasse. Stuen ligger i åben forbindelse til køkken som er opført i flotte hvide grebsløse elementer. Køkkenet har adgang til praktisk viktualierum hvor der er godt plads til madvare og køkkenmaskiner. 
Derudover er der endnu en stor hyggelig stue, 2 værelser, samt et flot nyere badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter. 

1. sal er indrettet med 2 værelser, det ene med adgang til eget badeværelse og videre til uudnyttet loftrum. En del af førstesalen er under ombygning, så her er gode muligheder for at sætte sit eget præg. 

Den store grund på 2,7 hk. rummer gode muligheder og faciliteter til bl.a. hestehold. Her. er anlagt flere gode folde, med læskure. Derudover er der i forlængelse af den store carport og god staldbygning med 4 hestebokse. 

Til ejendommen er der desuden værksted samt fantastisk og stor have med mange muligheder, mange læ-kroge og solterrasser. 

Endvidere kun 5 min. kørsel fra Skovvejen og dermed nem adgang til motorvejen mod København. 7 min. til stationsbyen Regstrup, hvor man kan hoppe på toget direkte til København eller Kalundborg.
Vi glæder os til at vise jer rundt på denne skønne ejendom.
1777
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
27597 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.904 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,369 / 9.703 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ryttergaard
home Holbæk

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

fryt@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59