Kaasen 14, 8305 Samsø

147 m2 villa

Kontant 1.750.000 kr.

Samsø - Kolby Kås


Flot renoveret villa med stor dejlig have

Denne villa er ideel for enhver, der ønsker at bo i en rolig og idyllisk beliggenhed nær vandet og samtidig nyde de bekvemmeligheder, der følger med en renoveret villa med bl.a. nyt køkken og et nyt badeværelse på tagetagen.
Når du træder ind i denne villa, vil du blive mødt af et smukt nyt køkken med moderne apparater og elegant design. Køkkenet har alt, hvad du behøver for at forberede måltider til din familie og venner, og er også perfekt til at underholde gæster og i åben forbindelse med stuen med smukt egetræsgulv. Derudover er der dejligt lyst badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, dejligt soveværelse indrettet i dejlig lys udestue, mindre mellemgang samt entréen med trappe til tagetagen. 
Villaen er også nyligt renoveret med flot nyindrettet stue i åben forbindelse med køkkenet, der giver en følelse af rummelighed og komfort. De store vinduer lader masser af naturligt lys strømme ind, og de høje lofter giver en følelse af rummelighed.
På tagetagen finder du et nyt badeværelse med moderne indretning og alle de bekvemmeligheder, du behøver samt to dejlige soveværelser og rummeligt repos.
Villaen har en stor flot have, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og slappe af i din fritid. Derudover dejlige udhuse med mange muligheder for benyttelse.
Haven er perfekt til at dyrke dine egne grøntsager, eller til at arrangere en hyggelig grillfest med familie og venner på den store terrasse samt under den hyggelige overdækning eller du kan tage en overnatning i shelteret en stjerneklar nat og nyde mørket og havets lyde.
Beliggenheden er også fantastisk. Det er tæt på vandet, så du kan nyde smukke naturscenerier og tage en forfriskende svømmetur i sommermånederne. Der arbejdes på at få lavet et skønt havnebad med mulighed for mange skønne timer både med badning og smukke solnedgange.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at se denne ejendom.

4Antal rum
2022Ombygget
2Antal toiletter
1502 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.189 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,146 / 8.023 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022