Kaasen 11, Kolby Kaas, 8305 Samsø

170 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

SAMSØ - KOLBY KAAS


Spændende ejendom med rummelig bolig på 1. sal, og potentiale for erhverv/produktion/hobby

Midt i ”Kaasen” ligger denne store og spændende ejendom med tilhørende grund på 3.044 m2.
En del af ejendommen har tidligere været syltefabrik, og en hel del af installationerne fra denne periode, er bevaret i bygningerne
Du kommer ikke til at mangle el, da du har 125 ampere til rådighed for dit iværksætteri, hobby eller fremstillingsvirksomhed. Denne unikke ejendom har et virkelig STORT potentiale indenfor fødevareproduktion, værksted, showroom, musikstudie, atelier, kunst, kontorfællesskab osv.
Kun fantasien sætter grænser, med disse rige udfoldelsesmuligheder.
Væggene i det tidligere produktionslokale, er behandlet med en gummibelægning, som er vaskbar og godkendt til levnedsmiddelfremstilling.
Betongulvene i de tidligere produktionslokaler og kølerum, er egnet til truck og tunge maskiner.
Vand og afløbsinstallationer er bibeholdt i den tidligere produktions bygning.
Fra indkørsel, er der adgang til bygningen via tilkørselsrampe gennem den store og høje, el-hejseport.
Foruden de store produktionslokaler og det tidligere kølerum, ligger der endnu et lokale med klinkegulv, to gode værkstedsrum, entré, toilet, baderum og det tidligere omklædningsrum.
Ejendommens "hovedhus" rummer en stor lejlighed på første sal, med udsigt over den store meget anvendelige have, byen og flot kig til havet.
Lejligheden indeholder: Stor repos/hall, fordelingsrum/gang, to gode soveværelser, badeværelse, værelse, stort køkken med spiseplads og en stor T-formet spise/opholdsstue med udsigt og lys fra tre sider, samt udgang til lille altan.
Underetagen indeholder: Flot hall med svungen trappe til tagetagen og garderoberum, gennemgangsværelse med hems, fyrrum, og toiletter.

Kolby Kaas er en perle på den sydvestlige del af Samsø, tidligere en travl havneby med fiskeri, færgeforbindelse til Sjælland og lystbådehavn. I dag er det kun lystbådehavnen, som stadig er i drift. Færgehavnen ligger stille hen efter flytning af færgeforbindelsen til Ballen Færgehavn. Havneområdet, er nu omdannet til parkering for campere. Nord for havnebassinet, har den lokale borgerforening opsat badebro, så der er rig mulighed for badning. Det siges at Kolby Kaas har Samsøs flotteste solnedgang…
7Antal rum
1971Byggeår
4Antal toiletter
3044 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.907 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,527 / 9.114 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ulla Olsen
home Samsø

Daglig Leder - Salg og Vurdering

ullao@home.dk

86590022

86590022