J.A. Petersens Park 46, 6093 Sjølund

150 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Særdeles indbydende og indflytningsklar villa opført i 2005


Med en tilstandsrapport helt uden skader

Med en skøn og fredfyldt beliggenhed på J.A. Petersens Park, i hjertet af Sjølund tæt på skole, indkøb og masser af natur, finder i denne særdeles indbydende kvalitetsvilla opført i 2005.

Sjølund har et utrolig godt og velfungerende lokalsamfund med gode stisystemer og omkranses af skøn natur, og har kort afstand til vandet samt kun 12 minutters kørsel fra Kolding Syd.

Villaen har en særdeles god indretning og byder på et praktisk bryggers med god plads og stik til vaskemaskine og tørretumbler, børneafdeling med 2 gode værelser samt flot opdateret badeværelse med badekar.

Fra husets entre finder du et kontor/ekstra værelse og modsat er forældreafdelingen placeret. Forældreafdelingen indeholder dejligt rummeligt soveværelse med walk-through og adgang til fint rummeligt badeværelse med bruser og god opbevaringsplads i form af skabe og skuffer.

Fra entreen kommer du ind i et lækkert stort og lyst køkken/alrum med flot hvidt grebsfrit køkken, god spiseplads og med udgang til terrassen/haven. Via den flotte franske dør ankommer du ind i den skønneste store stue med store vinduespartier og udgang til terrassen.

Terrassen er fantastisk placeret mod sydvest, hvor solen kan nydes fra middag til den går ned. Fra morgenstunden og hele formiddagen har du solen på husets østvendte terrasse – så der er rig mulighed for at nye de solrige dage på J.A. Petersens Park 46!

Haven byder op til leg og hygge for hele familien med god plads til trampolin, gyngestativ mm, og så er den dejlig nem, primært anlagt i græs med undtagelse fra lidt træer og enkelte bede.
I forbindelse med carporten er der et godt stort udhus med installationerne til oliefyret og masser af opbevaringsplads.

En tilstandsrapport helt uden skader - book en tid til at se dette skønne hus hurtigst muligt !!!

2005
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
885 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.276 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,095 / 11.038 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Møller Hansen
home Kolding - Slotsallé

Salg og vurdering, SoME Manager

marcmh@home.dk

75520311

75520311