Ny pris

Humlegårdsbæk 11A, 6100 Haderslev

192 m2 villa

Kontant 1.585.000 kr.

Tilbud ønskes!


Rummelig villa med plads til den store børnefamilie

Villaen her på Humlegårdsbæk 11A ligger på en lille, tryg stikvej i den sydlige del af Haderslev, og her kan I glæde jer til at få let adgang til den skønne natur, der omgiver byen. Samtidig tager en cykeltur til centrum under ti minutter, og endnu tættere på venter den nærmeste skole, gode pasnings- og fritidstilbud samt indkøbsmuligheder.

Villaen er oprindelig opført i 1975, og er løbende blevet fint vedligeholdt og opdateret. Den 192 kvadratmeter store, vinkelformede bolig er derfor i meget overtagelsesvenlig stand, og atmosfæren er lys og indbydende, med mulighed for at sætte eget præg. Huset er bygget parterre så kælderen er i niveau med haven bag huset.

Vi bydes indenfor i en lys entré, i forbindelse med gæstetoilet. Separat lyst køkken med god skuffe – og skabsopbevaring, samt plads til en spisekrog. Fra køkkenet kan man komme ind i spisestuen, som har udgang til sydvendt terrasse. Rummelig vinkelstue med gode indretningsmuligheder og udgang til udestuen som er med til at forlænge sommerperioden i begge ender.
I den anden ende af huset finder vi en god værelsesafdeling, med soveværelse med skabsvæg samt 2 gode børneværelser. Herudover finder vi et badeværelse med både badekar og brus.

I kælderplan finder vi to værelser med godt lysindfald fra de vestvendte vinduer. Badeværelse med brus. Gildesal, vaskerum samt gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Kælderplan har ligeledes egen indgang.

Udenfor venter flere gode terrasseområder med gode hyggekroge og siddeområder, hvor der kan slappes af og hvor sommeraftnerne kan bruges med optænding i grillen. 
Haven er lukket og anlagt med træer og buske så man kan opholde sig ugeneret og med god plads til boldspil og leg.

Tilhørende huset er en carport, og der findes gode parkerings muligheder ved huset i den flisebelagte indkørsel.

Drømmer I om en villa med god plads til hele familien? Så bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 74 53 0545
7Antal rum
1975Byggeår
3Antal toiletter
1224 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.585.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.079 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,227 / 7.286 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545