Hosby Langgade 13, 7130 Juelsminde

248 m2 villa

Kontant 1.445.000 kr.

HOSBY - JUELSMINDE


Arkitekttegnet, Idyllisk og Charmerende ejendom - mulighed for FLEXBOLIG

Denne ejendom i Hosby henvender sig til køberen, der ønsker at bo idyllisk med alt hvad dertil hører af stråtækt charme og plads at boltre sig på. Boligen rummer 248 kvadratmeter fordelt i 2 afdelinger, mens den knap 2.000 store matrikel tilføjer en eventyrlig lukket have. 

Stemningen i boligen er rummelig og lys takket være talrige vinduespartier, der tillige serverer tæt kontakt til havens farvespil. Loftshøjden er helt fantastisk, og den idylliske charme er ikke at fornægte. Dog trænger boligen til en kærlig hånd. Det er dog værd at bemærke at stråtaget på toppen af den over 100 år gamle ejendom har mange års levetid foran sig. 

Adressen i Hosby giver adgang til fri natur ad libitum i form af åbne landskaber, Palsgård Slotspark og lækre sandfyldte strande, der omgiver landsbyen til alle sider. På samme tid tager det ikke mere end fem minutter i bil fra Hosby Langgade 13 til Juelsminde, mens køretiden til Horsens og E45 er 15 minutter.
Ejendommen, der har en historie tilbage til 1920, er en af de mest markante bygninger i Hosby. Dels på grund af størrelsen, dels på grund af et levende formsprog. Tegnet af Johannes Magdal Nielsen - også kendt for restaurering af Kronborg, Ebeltoft Rådhus og mange andre fantastiske bygningsværker. Facaderne er let forskudte, mens stråtaget strækker sig mod himlen. Går vi tættere på, mødes øjet af toppede brosten samt roser, der smyger sig op af facaderne samt charmerende Palævinduer. Matriklen er anlagt med stor variation i beplantningen og sans for ægte havestemning. Nabo til haven er et ubebygget naturområde, hvor der går heste engang imellem. 
Indretning:
De 248 kvadratmeter bolig er fordelt over to plan og på to fløje, der er forbundet af en mellemgang. Begge fløje er indrettet med køkken, badeværelse, opholdsrum samt værelser på 1. salen. Mellemgangen fungerer som multirum. Planløsningen åbner for, at to familier kan bo sammen men alligevel hver for sig under stråtaget, ligesom der kan tænkes i udlejning og erhverv på adressen. Til den pladskrævende familie, der ønsker at brede sig over hele herligheden, er rumdelingen gavmild og rig på muligheder, når det gælder rum til at være privat og rum til det fælles samvær.
Til ejendommen hører værksted med god plads til hobbyaktiviteter. Værkstedet er en bindingsværk bygning, også med stråtag, som trænger til en udskiftning. 
En carport tager imod ud mod Hosby Langgade, der lige her slår en bugt, og hvor denne store ejendom ligger så smukt.
Området:
Hvis du drømmer om en unik bolig beliggende i skønne og rolige omgivelser med et aktivt lokalområde tæt på vandet, Palsgaard Park og med kort afstand til As friskole med både børnehave og 0. til 9. klasse samt cykelsti til velfungerende folkeskole, så er dette en oplagt mulighed.

Kontakt os for mere information og en fremvisning.
6Antal rum
1920Byggeår
2Antal toiletter
2824 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.831 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,356 / 6.646 kr.

Tjek boliglån