Hollandsbjergvej 68+70, Hollandsbjerg, 8950 Ørsted

118 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

HOLLANDSBJERG - CHARMERENDE LANDLIG IDYL - STOR GRUND MED EGEN SØ


MANGE GODE UDHUSE OG MULIGHED FOR VÆRKSTED - GÆSTEANNEKS

Velkommen til Hollandsbjergvej 68 (ejendom med garage og udhuse) samt Hollandsbjergvej 70 (ubebygget grund med tidligere gadekær samt tidligere værksted) i Hollandsbjerg. De 2 matrikler sælges samlet. Hollandsbjerg er en aktiv landsby med forsamlingshuset som omdrejningspunkt for mange lokale arrangementer og initiativer. 

Den samlede grund er stor og primært anlagt med græsplæne, egen sø med terrassemiljø samt gårdsplads med belægning. Et tidligere værksted på den ubebyggede grund er registreret som erhverv på BBR og anvendes i dag som gæsteanneks af sælger. Ud over det tidligere værksted rummer ejendommen, ud over boligen, en dejlig udestue, depotrum, fyrrum, tidligere kennel med luft-til-luft varmepumpe, dobbelt garage samt værksted. Her er utallige muligheder for pladskrævende hobbies.

EJENDOMMEN INDEHOLDER:
Entré. Rummeligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkken / alrum med lyst inventar og åben forbindelse til stuen. Der er udgang til den dejlige have fra alrummet. Hyggelig stue med brændeovn og adgang til 2 soverum. Alrummet er hjertet i huset og et rigtig skønt rum at være i. Boligen har synlige bjælker, klinkegulv og er superflot velholdt inde og ude.

Fra ejendommen, og fra grunden er der til den ene side smuk udsigt over marker. Byens stadion ligger op mod den ubebyggede grund.

TIDLIGERE VÆRKSTED INDEHOLDER:
Entré. Gæstetoilet. Sauna. Opholdsrum. Her er luft-til-luft varmepumpe. Udenfor gæsteannekset er der en udendørsbruser med mulighed for varmt vand.

Ønsker du albueplads omkring dig, privatliv, smuk natur samt gode udhuse, så er denne ejendom måske noget for dig? Mere charmerende, landlig idyl skal du lede længe efter...

Jeg glæder mig til at fremvise ejendommen.

Med venlig hilsen
Trine Sander
4Antal rum
1977Ombygget
5690 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.985 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,524 / 5.955 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Assentoft

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86492020

86492020