Højvej 5, 6510 Gram

245 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Gram


Rummelig villa med plads til den store børnefamilie

Denne rummelige villa byder på hele 245 m2 boligareal plus 125 m2 kælder, hvilket giver dig masser af plads til at udfolde dig. Når du træder ind i den åbne og rummelige entre med vindfang, vil du straks føle dig hjemme.

Stueplanen byder på hele 3 komfortable værelser, et indbydende køkkenalrum med god arbejdsplads og plads til hyggelige middage. Et praktisk viktualierum. Stuen er lys og rummelig og åbner op til en stor sydvendt terrasse, hvor du kan nyde de solrige dage.
Stueplanen har også et kontor med et tilstødende værelse, der kan anvendes som klinik. Et lyst og moderne badeværelse med gulvvarme afslutter stueplanen.
1. salen byder på en lys opholdsstue og med udgang til en lukket altan, der udvider din beboelsesplads i alle vejr typer. Du finder også et dejligt værelse samt et stort soveværelse med indbyggede skabe. Et praktisk tekøkken og endnu et badeværelse med gulvvarme fuldender denne etage.
Kælderen imponerer med et praktisk bryggers med egen indgang, perfekt til hverdagens gøremål. Der er også et vaskerum med tilslutningsmuligheder af vaskefaciliteter og 3 alsidige disponible rum samt et toilet. Garagen giver dig direkte adgang til kælderen og videre til boligen – uanset vejret.
Den velanlagte have byder på en stor græsplæne og et charmerende bålområde med shelter, perfekt til udendørs oplevelser.
Området omkring Højvej 5 i Gram er idyllisk med grønne områder og det nærliggende miljø byder på alle bekvemmeligheder inden for kort afstand. Dagligvareindkøb, restauranter og mere er let tilgængelige inden for få kilometer.

Denne bolig er en skjult perle, der venter på at blive dit hjem. Tag skridtet og oplev det selv! Bestil en fremvisning på 74 53 05 45.
8Antal rum
1973Byggeår
3Antal toiletter
1629 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.674 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,841 / 7.771 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545