Højmarken 22, Vejrup, 5491 Blommenslyst

191 m2 villa

Kontant 3.095.000 kr.

Blommenslyst - Højmarken - højt beliggende i dejlig lukket og ugenert have i hyggeligt villakvarter


Dejlig 1 plans villa på ialt 241 m2 under tag fra 2009 med god planløsning og lige til at flytte ind i

Ejendommen, der er en yderst indbydende og velindrettet 1. plans villa er opført i 2009 i gule sten og med valmet tag med flotte cementtagsten. Vinduerne er overalt vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer.

Villaen er højt beliggende i en skøn ugenert have  på en stille villavej i et dejligt og efterspurgt kvarter. Her er ikke langt til dagligdagens faciliteter ligesom både golfbane og Elmelundsskoven ligger lige i nærheden. Desuden er der gode tilkørselsforhold til bl.a. motorvejsnettet.

Villaen der overalt fremtræder lys og indflytningsklar med en god planløsning indeholder: 
Stor entré/hall med klinkegulv og skabe, pænt gæstebadeværelse med bruseniche og bordarrangement, børneafdeling med 2 store børneværelser med parketgulv, godt kontor/gæsteværelse/børneværelse - ligeledes med parketgulv, stort lyst alrum med loft til kip med akustikplader, klinkegulv og udgang til en skøn overdækket terrasse og haven, åbent flot køkken med klinkgulv, flotte hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, bl.a. amerikaner køleskab mv. Fra køkken/alrum er der fransk dør til hyggelig lys stue med loft til kip, akustikplader, parketgulv og stort dejligt vinduesparti med skønt kig- og udgang til haven, godt værelse med parketgulv, dejligt soveværelse med walk-in closet og direkte adgang til flot badeværelse med fritstående kar, bruseniche og bordarrangement med 2 vaske, godt bryggers/baggang med klinkegulv, bordarrangement, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt med direkte udgang til muret udhuset.

Desuden er der integreret dobbelt carport, muret udhus, dejlig overdækket integreret terrasse mv.

En skøn børnevenlig villa med mulighed for i alt 4 børneværelser, en attraktiv beliggenhed i en skøn have i en godt og pænt villakvarter.

BEMÆRK - EJENDOMMEN KAN EVT. OVERTAGES HURTIGT, HVIS ØNSKES
6Antal rum
2009Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.176 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,782 / 14.192 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Nielsen
home Tarup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

moni@home.dk

66165066

66165066