Højbjergvej 44, Seest, 6000 Kolding

96 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Bolig med udsigt udover Plovfuren


Seest

Denne villa råder over 128 etagemeter, står med en god udsigt over natur.

Boligen ligger på Højbjergvej 44, og her præsenteres I for en klassisk, gedigen murstensvilla opført i 1979. Her får I 128 kvadratmeter fordelt over en over- og underetage, og dertil kommer selvfølgelig en skøn grund, som sikrer jer et godt udeliv. Grunden er delt i to niveauer, og her finder I alt fra carport og indkørsel til solterrasser og en stor græsplæne til leg og aktiviteter. Balkonen, som ligger i forlængelse af opholdsrummet er særligt værd at fremhæve; den vender nemlig mod morgen- og formiddagssolen i øst, og den er beriget med en fuldstændig fortryllende udsigt, som I aldrig vil blive trætte af.
Hoveddøren byder indenfor i overetagen, som ligger plan med vejen til den ene side, mens den kuperede grund sætter underetagen i niveau med haven til den anden side, hvorfor overetagen føles mere som en førstesal. Her venter der en entré, et lyst badeværelse samt det flotte opholdsrum med udsigt, der fungerer som hele hjemmets omdrejningspunkt – her glider spisestuen og dagligstuen nemlig sammen i ét med udgang til terrasse, og i åben forbindelse står det pæne køkken, som sikrer gode rammer om madlavningen. Underetagen afrunder boligen med tre gode og indretningsvenlige værelser samt endnu et pænt badeværelse.
Beliggenheden er uden tvivl prikken over i’et – I kommer til at bo i et roligt og trygt kvarter lige ud til naturen, som indbyder til lange gåture. I Seest har I alt, hvad I behøver; her er gode indkøbsmuligheder, specialforretninger og spisesteder, og børnefamilien kan se frem til skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Der er nem og hurtig adgang til motorvejen, og der er heller ikke andet end 3 kilometer ind til Kolding.


Synes det som det er noget for jer?

Så tøv ikke med at kontakte os hos Home Slotsallé 
5Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
653 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.866 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,268 / 7.377 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Møller Hansen
home Kolding - Slotsallé

Salg og vurdering, SoME Manager

marcmh@home.dk

75520311

75520311