Hestehavevej 15, Sv Hestehave, 4572 Nørre Asmindrup

124 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Sjældent udbudt skovløberhus - Mulighed for flexbolig


Vidunderligt charmerende og lækker villa med Ulkerup Skov som nabo

På en over 3.000 kvm. stor grund i de mest vidunderligt smukke naturomgivelser, med blandt andet skoven som nærmeste nabo, udbydes nu denne charmerende og velholdte villa. Her får I idyl for alle pengene og absolut fred og ro.
Lige der, inden skoven, hvor Hestehavevej slå en bugt, ligger der et hus så smukt. Og så er det ikke engang løgn. Fra vejen drejer I ind ad indkørslen, der fører op til huset og en flot, stor, perlestensbelagt gårdsplads. Huset er let tilbagetrukket fra vejen, bag en tæt hæk, men, når man kører forbi kan man lige ane de smukke, gule facader og de flotte stråtækte tage på hovedhuset og den store sidebygning. Her får I fredfyldte omgivelser og idyl for alle pengene.
Pladsen fordeler sig over hovedhus og en stor sidebygning på hele 74 kvm. med uanede anvendelsesmuligheder. I hovedhuset er boligen flot og indflytningsklar og rummer, over to etager, tre gode værelser, et stort alrum, ekstra stue samt entre/vaskerum og badeværelse. Faciliteterne i hele huset fremstår velholdte og villaen er således fuldkommen indflytningsklar. På førstesalen skaber de fritliggende hanespær atmosfære og fra stuen heroppe er der udgang til en østvendt altan med den smukkeste udsigt mod skoven.
Udenfor får I mere end 3.000 kvm grund at boltre jer på. Haven er velholdt og frodig og anlagt med plæner og beplantning mod vest og syd, mens der mod øst er masser af plads til måske den helt store køkkenhave, eller måske bare som legeplads for områdets dyre- og fugleliv som dagligt besøger matriklen.
Her er 7 min i bil til kysten og til gode indkøbs og sportsfaciliteter i Vig, en time til København, 25 minutter til Holbæk og blot 10 minutter til Nykøbing Sjælland by med skøn gågade med butikker, caféer og Nykøbing havn.

Huset ligger i et fantastisk naturskønt område lige op ad den dejlige Ulkerup Skov, hvor man kan gå mange dejlige ture og bl.a. besøge kunstværket Ulkerup-Sjælene. Nørre Asmindrup er kendt for at have dejlig natur, en populær friskole samt Nørre Asmindrup Slagtehus.
Vi er spændte på at vise jer denne perle.

5Antal rum
1904Byggeår
3056 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.681 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,454 / 11.413 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00