Hejlmannsvej 4, Tved, 5700 Svendborg

239 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Stråtækt ejendom med mange muligheder


I landlige, naturskønne omgivelser uden for Tved

Akkurat nord for Svendborg-bydelen Tved ligger denne store, charmerende landejendom, hvor I får masser af udfoldelsesmuligheder. Åbne vidder og skov omkranser den stråtækte bygning fra 1877, som består af et boligareal på 239 kvadratmeter samt en integreret udbygning med værksted og garage. 3.278 kvadratmeter grund følger med.
Omfangsrige skove, enge og opdyrkede marker kendetegner omgivelserne i det bakkede, sydfynske landskab, hvor denne ejendom er placeret. Samtidig er der blot en kilometer til skolen i Tved, ligesom bydelen stiller idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder til rådighed i cykelafstand af matriklen. Svendborg har i det hele taget meget at byde på, og den sydfynske natur bliver med garanti værdsat.
Grunden er i sig selv en naturskøn oase, hvor I kan færdes ugeneret, og enhver havedrøm kan gå i opfyldelse. Ligeledes er der gode rum til pladskrævende hobbyer eller erhverv i den disponible del af ejendommen, men I kan også inddrage noget af beboelsen til de formål.
Imidlertid er der plads til den store familie i boligen, som består af fem værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers samt to stuer og et spisekøkken. Køkkenet forener sig med den ene stue og udgør et sammenhængende opholdsrum, hvor der er god plads til at indrette hyggelige sektioner.
Dernæst ligger bryggerset, badeværelset og gæstetoilettet også i stueetagen, mens førstesalen er afsat til de fire resterende værelser. Den store repos fungerer perfekt som dagligstue.
Alt i alt er der skønne timer i vente her, hvad angår både bolig og beliggenhed. Lad os vise jer hele herligheden. Book en fremvisning.

8Antal rum
1877Byggeår
3278 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.743 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,951 / 11.800 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200