Hegnet 18, Lørslev, 9800 Hjørring

135 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Superflot totalrenoveret 1-plans villa med rolig beliggenhed i Lørslev


Fantastisk have- og terrassemiljø som skal opleves!

Superflot og totalrenoveret 1-plans villa beliggende på stille og rolig villavej i Lørslev. Villaen byder på 135 kvm beboelse og udover grunden på de 998 kvm, hører en ekstra grund på 1.038 kvm, som er inddraget til haven. 

Villaen er indenfor de seneste år tilbygget og totalrenoveret med bl.a. nyt paptag, vinduer, gulvvarme overalt, køkken, og badeværelse og fremstår således superflot og lige til at flytte ind i. Overalt i boligen er der ikke gået på kompromis med hverken materialer eller smart-home løsninger, som bl.a. indbygget højtalere i loftet, genvex og centralstøvsuger.

Villaen er indrettet med følgende:
  • Bryggers som netop er ved at blive udvidet med smarte garderobeløsninger
  • Flot KVIK køkken med lækre kvalitetshvidevarer som bl.a. vinkøleskab, indbygget kaffemaskine og Quooker. Endvidere opholdstue med sofaområde med flot udsyn til haven.
  • Værelsesafdeling med tre børneværelser og badeværelse med bruseniche
  • Soveværelse og endnu en indgang fra baghaven, som også kan bruges som udestue.

Haven er et helt kapitel for sig, som i den grad skal opleves! Her er masser er hyggekroge, flotte stenbede, sø med vandfald, bålplads, trampolin og plads til boldspil. Herudover stor køkkenhave med masser af frugttræer samt dejlig sydvendt terrasse med delvis overdækket terrasse, hvor man har lækkert udekøkken med direkte adgang til både køkken og haven.

Endvidere carport med plads til biler og cykler, stort haveskur og teknikrum. Bemærk, at villaen opvarmes med fjernvarme, men der er forberedt til jordvarme, som også kan anvendes for passiv køl i gulvene. Det er ydermere forberedt til 2 ladestandere til elbil. 
Lørslev er beliggende med kun 10 minutters kørsel til Hjørring og man har nem adgang til motorveje og kun 30 mintters kørsel til Aalborg. Byen er desuden kendetegnet ved et rigt foreningsliv og et stort lokalt engagement, som i den grad formår at holde gang i byen med mange spændende tiltag og arrangementer. Fra villaen har man direkte sti til den populære Lørslev Friskole & Børnecenter, så børnene trygt kan sendes afsted om morgenen. Huset er placeret lige ved byens sprit nye legeplads, hundeskov og cykelbane. Alt i alt en lækker kvalitetsvilla som skal opleves! 
4Antal rum
1979Byggeår
998 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.177 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,968 / 8.649 kr.

Tjek boliglån