Have Borupvej 191, 4360 Kirke Eskilstrup

168 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Dejligt beliggende villa med mulighed for hestehold og lidt over 1 ha jord


Charmerende ejendom med muligheder i Kirke Eskilstrup

På Have Borupvej 191 får I plads til det hele. Både i det smukke hovedhus, i den gamle stald i forbindelse med huset eller på den helt fantastisk skønne og frodige grund, der strækker sig over 11.000 m2.

Denne flotte villa er løbende istandsat og med funktionelle løsninger og et udtryk, der både er smagfuldt og velholdt og komplementerer husets oprindelige atmosfære flot.
Det er tydeligt, at her er tale om et projekt, der for nuværende ejer har været et hjertebarn.

Boligen fordeler sig over to plan. I stueplan finder I 3 stuer, rummeligt skønt køkkenalrum med adgang til bryggers, et flot badeværelse med brus og det ene af husets 2 værelser. På husets førstesal er pladsen prioriteret over en stor stue og stort soveværelse. Her har tidligere været indrettet til i alt 3 værelser. Gennem hele huset er den perfekte balancegang mellem den landlige og rustikke hygge og funktionelle løsninger opnået. En balancegang, der skaber en både funktionel og bekvem bolig med masser af følelse af ”hjem”

Til huset hører en rummelig længe, som tidligere har været stald, men nu bruges som værksted. Her er mulighed for udvidelse af boligen samt udnyttelse af loftsrummet over køkken og stald. Derudover er her rig mulighed for genetablering af hestehold.

Her er I omringet af åbne marker, så langt øjet rækker og den over 11.000 m2 store grund er fyldt med gammel, smuk beplantning.

På trods af de fredfyldte omgivelser har I blot ti minutter i bil til Tølløse, hvor alle medlemmer af familien kan finde det, de skal bruge i en aktiv hverdag. Her er et engageret foreningsliv, skole, daginstitution, indkøb og station med forbindelser mod både Holbæk, Roskilde og København.

Vi glæder os til at vise jer rundt!
7Antal rum
1916Byggeår
11787 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.388 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,653 / 10.089 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laura Klint
home Holbæk

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

lklint@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59