Haspegårdsvej 91, 2880 Bagsværd

91 m2 villa

Kontant 5.350.000 kr.

Smagfuldt indrettet villa i Haspegårdskvarteret!


196 etagemeter med åbent opholdsrum og to badeværelser!

Beliggende som en del af et eftertragtet og børnevenligt villakvarter fyldt med børnefamilier.

Haven: Ude får I glæde af en flot anlagt japansk baghave, der omgives af hæk og havehegn. Haven prydes af kønne træer og blomsterbuske, og den har flere dejlige terrasser. I vil sikkert bruge mange timer på den hævede terrasse, for denne vender perfekt mod syd. Der følger tillige et praktisk skur og forrest på grunden er der plads til parkering.

Huset indeholder: Størstedelen af stueplan er udnyttet til opholdsafdelingen, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét. Her bringes lyset ind fra flere verdenshjørner, og via terrassedøren er der udgang til en stor, hævet træterrasse. Køkkenalrummet har mørkt granitgulv med gulvvarme, der giver kontrast til Svanekøkkenets hvide højglanselementer, og den fritstående kogeø sørger for ekstra skuffe- og arbejdsplads. Ud over gulvene, er vindueskarmene også af smuk granit. I stueplan er der endvidere et badeværelse og entré med gulvvarme og et godt soveværelse. Sidstnævnte suppleres af yderligere tre fine rum i underetagen, og det ene har tilhørende garderoberum. Etagen inkluderer derudover et vaskerum og husets største badeværelse, som både har bruseniche, hjørnebadekar og gulvvarme. Ejendommen har fået anlagt dræn, hvilket resulterer i en tør kælder med et godt indeklima.

Område: Ejendommen ligger i udkanten af Bagsværd lige ved grænsen til Søborg og beliggenheden byder på stor fleksibilitet hvis du i bil skal enten mod nord, syd, øst eller vest. Fantastiske muligheder for hele familien i en landets bedste kommuner. Tæt på huset ligger områdets folkeskole og derudover ligger der flere attraktive privatskoler. Desuden er kvarteret rigt på mange børneinstitutioner og flere sportsfaciliteter for børn og unge. Der er ligeledes gode transportmuligheder ikke langt fra huset med forskellige buslinjer. Nærmeste S-tog stationer ligger små 2 km. fra ejendommen. De dejlige naturområder i og omkring Smørmosen og Fedtmosen ligger i kort gåafstand og derudover ligger også Hareskoven og Bagsværd Sø inden for relativ kort afstand. Og indkøbene kan klares i det centrale Bagsværd eller i Søborg samt i en af de lokale forretninger som f.eks. bageren, der ligger rundt om hjørnet.

4Antal rum
1954Byggeår
2Antal toiletter
773 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.996 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,648 / 24.898 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Bagsværd

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

44 98 18 18

44 98 18 18