Haresvinget 1, 8850 Bjerringbro

148 m2 villa

Kontant 1.845.000 kr.

Veludnyttet villa i lyse lækre materialer


Velbeliggende på en god grund med en skøn syd-vendt have

I et flot og veludbygget villakvarter i den sydlige del af byen finder du denne skønne villa fra 2009. Villaen er beliggende i et roligt kvarter, perfekt for børnefamilier med stisystemer til skole, gymnasie og lignende, samt en dejlig legeplads i nærheden.
På en 809 m2 grund breder villaen sig med en smuk, lukket have mod syd, der har flere gode terrasser og en velplejet forhave.
Boligen, der strækker sig over 148 m2 på ét niveau, har en flot sort træbeklædning udenpå og sorte tagsten. Derudover er der en carport med et tilhørende udhus på 22 m2 i aluminium.
Indenfor byder boligen på en flisebelagt entré/gang, et bryggers med fliser, hvidt inventar med arbejdsbord med vask og skabe samt naturgasfyr. Der er et pænt badeværelse med bruseniché med glaslåger og et hvidt bordarrangement med grå granitbordplade. Der er også to gode værelser med skabe, et soveværelse med skabe og direkte adgang til et stort skønt badeværelse i grå klinker med spabad og bruseniche samt et fint sort bordarrangement med grå terrazzobordplade. Det flotte lyse køkken/alrum på 32 m2 har loft i kip og masser af naturligt lys. Inventaret er i smukt valnødtræ og har lys laminatbordplade. Fra alrummet er der adgang til en skøn sydøst-vendt terrasse med træplankebelægning. Derudover er der åben forbindelse fra alrummet til cirka 26 m2 stue med loft i kip og udgang til terrassen.
Det er virkelig en skøn bolig, der byder på lyse moderne materialer som hvide gipslofter, hvide fyldningsdøre, lyse parketgulve i stue og værelser samt lyse fliser i de øvrige rum.
Boligen er godt isoleret, hvilket holder varmeudgifterne på et yderst rimeligt niveau, ca. 8.000 kr. om året til naturgas.
Alt i alt er dette en fantastisk villa, hvor du får utroligt meget for dine penge. Boligen fremstår i en god stand, og alt træværk er nymalet i 2022.
4Antal rum
2009Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.715 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,670 / 8.495 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844