Hans Bojes Alle 10, 8960 Randers SØ

139 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

KRISTRUP - ATTRAKTIVT BELIGGENDE I SKØNT KVARTER OG NEMT TIL BÅDE E45 OG SKØN NATUR


KLASSISK MURERMESTERVILLA I VELHOLDT OG FLOT MODERNISERET STAND

Attraktivt beliggende i smukt kvarter og i et dejligt område hvor du når næsten alt det du har brug for i dagligdagen på ingen tid - super skønt i den travle hverdag.

Kristrup er en bydel der byder på bl.a. skole, børnehaver og vuggestuer samt alle former for indkøb. Herudover finder du også et stort sportsanlæg og på kun få minutters kørsel på cykel, når du de skønne "Romalt bakker", hvor du finder den smukkeste natur, MTB bane og og andre aktiviteter, som både ud og dine børn vil elske.

Til E45 er der kun få minutters kørsel og det samme gælder for Randers centrum samt det skønne og maritime miljø omkring Randers havn.

Haven er dejlig enkel og er med dejlige terrasser samt stor græsplæne - så her kræves ikke den store have indsats.

Villaen har gennemgået en gennemgribende modernisering de senere år. Her er bl.a. skiftet vinduer, hulmursisoleret, Invita køkken, 2 badeværelser, gipslofter med akustik, central støvsuger og BWT anlæg samt flotte plankegulve EN ATMOSFÆREFYLDT OG SKØN VILLA.

INDEHOLDER I STUEPLAN:
Dejlig hall med flot trappeforløb til 1. sal og med et skønt lysindfald. Stort og fantastisk badeværelse med gulvvarme, bruseniche og masser af bordplads samt vaskeri. Køkkenet er fra Invita og med hvide fyldingselementer samt store vinduer med smukt lysindfald. Køkkenet er delvis åben til den store og lyse opholdsstue, som er med plankegulv og dejlig terrassedør med udgang til haven. 

INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
Dejligt soveværelse med udgang til altan med udsigt til området og haven. Stort walk-in og eget stilrent badeværelse med bruseniche og skabsmiljø. 2 gode børneværelser.

INDEHOLDER I KÆLDEREN:
Her er højloftet og et godt lysindfald samt delvis gulvvarme. Her er flere gode disp.rum med mulighed for kontor eller anden anvendelse.
6Antal rum
1939Byggeår
2Antal toiletter
751 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.457 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,503 / 12.312 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020