Gunderupvej 22, Horne, 6800 Varde

128 m2 villa

Kontant 948.000 kr.

Gedigen og velholdt Bammeskov villa fra 1984 med moderne indretning


God beliggenhed i prisvenlige Horne - tæt på byens faciliteter og kort afstand til Varde

Velkommen på Gunderupvej 22, en gedigen 1 plans villa opført af Bammeskov i gode materialer og med deres velkendte og tidløse planløsning, som stadig holder i 2024.

Huset er beliggende i Horne på en god beliggenhed med kort afstand til boldbanerne og den lokale skole. Horne er en god og driftig by og tilbyder alt hvad du har behov for i din dagligdag. I Horne finder vi blandt andet lokalt indkøb, tankstation, skole, pasningstilbud, daginstitutioner, fritidsaktiviteter m.m. Har man behov for at komme til en større by, er der 10 minutters kørsel til Varde, samt gode busforbindelser til Varde.

Huset er af nuværende ejer holdt pænt ved lige og moderniseret. Dette gør, at du som køber får et indflytningsklart hjem i gode og trygge rammer. 

Huset indeholder: praktisk bryggers med skabsplads og mulighed for at gå tørskoet ind fra carporten. Alrum i åben forbindelse til udestue samt opholdstue. U formet køkken med god bord- og skabsplads, køkkenet er opdateret med ny bordplade, greb og maling af lågerne. Hvidt, lyst og tidsløst. Spiseplads i alrummet med brændeovn og åben forbindelse til stor, isoleret og meget anvendelig udestue på 20 m2. Indretningsvenlig opholdsstue med plads til den store sofa og hygge med familien. Børneafdeling med 2 gode børneværelser. Forældreafdeling med rummeligt soveværelse. Badeværelse i oprindelig stil men velholdt. Mellemgang som kunne laves til walk-in. 

Haven er nemt anlagt med store terrasser, en god græsplæne og et stort område med plads til leg for ungerne. Ydermere er der et stort skur til opbevaring samt en god carport. 

Ring til home på tlf. 76 88 86 22 og book en fremvisning. 
4Antal rum
1984Byggeår
797 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

948.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.092 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,554 / 4.435 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Hjørngaard Steffensen
home Varde

Partner, Ejendomsmægler

simonhs@home.dk

76888622

76888622