Guldagervej 85A, Guldager, 6710 Esbjerg V

207 m2 villa

Kontant 1.798.000 kr.

FANTASTISK BELIGGHENHED MED DIREKTE UDSIGT TIL STORT GRØNT NATUROMRÅDE


HER KAN DU BO I GULDAGER, OG SAMTIDIG FANTASTISK NATURSKØNT


Charmerende ejendom fra 1898 i populære og børnerige guldager. huset er løbende moderniseret med både tag, vinduer, køkken, badeværelse m.m og huset rummer masser af muligheder til kommende familie. Guldager ligger rigtig godt placeret midt imellem Hjerting og Sønderris, Det er også den her del af Esbjerg hvor der etableres rigtig mange nybygger kvarter. Samtidig er REMA 1000 lige flyttet til Guldager, og samtidig har man også den Internationale skole i området. Så det er masser af muligheder i Guldager. Huset her ligger på en rigtig god placering med udsigt ud over dejligt grønt område, og hvor der er hyggelige stier til både skoven og den smukke sø. 

Huset indeholder bl.a. stort lys entre som er kombineret med praktisk bryggers med lyse klinker, og masser af opbevaringsplads, samt mulighed for vaskemaskine/tørretumbler. Pænt køkken som er arbejdsvenligt indrettet, og i åben forbindelse til alrum. Her er der fint med plads til langbordet, og mulighed for at familien kan samles. 

Hyggelig vinkelstue med maser af vinduer som giver et skønt lys. Pænt og tidssvarende badeværelse. Stort soveværelse samt et ekstra værelse eller kontor.

På 1. salen er der en hyggelig stue eller aktivitetsrum til børnene, samt 2 rigtig store børneværelser. Fra aktivitetsrummet er der udgang til stor træterrasse, hvorfra den smukke natur virkelig kommer til sin ret. Det vil være fantastisk at sidde her og nyde naturen, og virkelig få fornemmelse af at være helt ude for sig selv.  

Tilhørende til huset er egen carport, samt en dejlig og sol vendt have. Der er også en overdækket terrasse som kan være med til at forlænge sommeren.

Kontakt home for en fremvisning på 75137011
4Antal rum
1898Byggeår
833 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.075 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,441 / 8.296 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011