Grønnevej 3A, 2791 Dragør

225 m2 villa

Kontant 8.295.000 kr.

SPÆNDENDE EJENDOM MED MULIGHED FOR LIBERALT ERHVERV


SKØN BELIGGENHED I DRAGØR

Indretning:
Klods op ad det gamle Dragør ligger en mulighedsrig villa fra 1923, som både er interessant for børnefamilien, den erhvervsdrivende eller iværksætteren, der kan se potentialet i hjemmets mange kvadratmeter.
Stueplan består af en entré med tilhørende gæstetoilet, et rummeligt køkken med rig arbejds- og opbevaringsplads samt to stuer en suite, hvoraf den ene stue med brændeovn er oplagt at indrette som spisestue, da den ligger i åben forbindelse af køkkenet. Dertil fås en sænket stue med ovenlys, et værelse, gang og toilet samt et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter, skabsplads og udsigt til haven.
Førstesalen indeholder en repos, et stort badeværelse med separat brus og toilet, to gode værelser og endnu en stue. Der er da også et loft, som kan benyttes til ekstra opbevaringsplads, hvis dette måtte ønskes.
Ejendommen:
Tilstødende til villaen finder I garagen og to gode butikslokaler, der peger direkte ud mod vejen, således der er fuld synlighed til de forbipasserende. Når klokken slår lukketid for jeres butik, er det bare om at skynde sig ud i haven – for her er bare hyggeligt at være. Der er flere hygge- og solkroge i haven, terrasser og græsplæne, således der er noget for enhver smag, og der er da også et skur til opbevaring af diverse haveredskaber og værktøjer.
Området:
Dragør er stokrosernes by, og hold nu op for en autentisk stemning, som hersker i byen med brostensbelagte gader, fine bindingsværk og et pulserende havneliv. Ejendommen ligger som sagt placeret i det gamle Dragør, og her finder I alt inden for kort rækkevidde. Børnene kan gå til Dragør Skole på to minutter, der er 550 meter til Dragør Havn og byen bugner ligeledes af diverse spisesteder, caféer og bagerier. Naturen er også helt vildt skøn med udsigt over Øresund, grønne områder, lækker strand og oplevelser på Dragør Fort.
Velkommen hjem!
7Antal rum
1993Ombygget
2Antal toiletter
380 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.850 kr.

Udbetaling

415.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

47,439 / 38.154 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Kastrup, Tårnby & Dragør

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 82 01 00

32 82 01 00