Grindstedvej 19, 9310 Vodskov

117 m2 villa

Kontant 850.000 kr.

UGGERHALNE - MED MANGE KVM.


Spændende villa med mange muligheder

Billig villa med mange kvm. beliggende i lille og hyggeligt lokalsamfund ved foden af det naturskønne Hammer Bakker. Udover en fantastisk naturoplevelse, så er her også mulighed for at udleve sine fritidsaktiviteter i Hammer Bakker i form af løbe- og cykelstier m.m. derudover er der kort tilkørsel til motorvejen. Ejendommen er beliggende på en dejlig sydvest grund på 796 kvm med flere gode udhuse.
Her får du en spændende bolig med mange anvendelsesmuligheder, hvor der er plads til, at du kan udfordre din kreative indretningsevner. Boligen er desuden opvarmet med Aalborg Fjernvarme
Boligen udgør i dag 117 kvm godkendte boligarealer, men har yderligere ca. 100 kvm udhuse mm, som med fordel kan indrettes til beboelse.
Villaen er indeholder: Entré/fordelingsgang med adgang til flot køkken i lyst inventar med plads til mindre spisebord. Lige ved køkkenet er opholdsstuen beliggende, hvis man drømmer om det store åbne køkkenalrum. Dejlig lys vinkelstue med god plads samt med kig til haven. Fordelingsgangen fungerer også som udgang til husets dejlige have, hvor du har en helt ugenert lukket terrasse med sol hele dagen samt aftenen. Rummeligt badeværelse, hvor der er adgang til disponibelt rum, der fungerer som værelse på ene side samt fordelingsgangen. Badeværelset med hvide klinker på vægge samt gulv, hvidt skabsarrangement med håndvask og spejl samt bruser. Brygges med vaskemaskine, hvorfra der er adgang til disponibelt rum flere anvendelsesmuligheder. Stort disponibelt rum med stort vinduesparti, rummet er tidligere brugt til butikslokale, men kan i dag nemt integreres til resten af boligen, rummet er ikke med i de godkendte kvm. Rummet kan også bruges til aktivetsrum for familien, herfra er der adgang til endnu et disp. rum, som fungerer som værelse. 1. sal indeholder: 2 store gode værelser samt et uudnyttet loftsrum, som benyttes til opbevaring. Er der behov et værelse, kan dette også integreres til boligen.
Derudover er der garage med elport samt udhuse.
Fra Uggerhalne er der sikker cykelsti til Grindsted Skole kun 2.4 km fra ejendommen, som går til og m/- 6. klasse samt ca. 5 km. til Vodskov Skole og i bil tager det kun 5 min. at komme til Vodskov. og 2 min. at komme på motorvejen i såvel nordlig som sydlig retning. For nylig er der etableret en cykelsti fra Uggerhalne, så man kun kan cykle helt ind til Bouet i Nørresundby. 

Kontakt home Nørresundby alle ugens dage og bestil en fremvisning.
5Antal rum
1928Byggeår
796 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.364 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,961 / 3.949 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Houen Schuler
home Nørresundby

Ejendomsmægler MDE

lailas@home.dk

98 17 30 88

98 17 30 88