Ny pris

Grangårdsvej 74, 9530 Støvring

244 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Grangårdsvej 74


Enestående og imponerende udsigtsvilla

Velkommen til denne enestående udsigtsvilla, centralt placeret i hjertet af Støvring. 
Villaen med nummer 74 på postkassen, er ikke blot en almindelig villa, men et hjertevarmt hjem med uendelige muligheder. Her er det blandt andet muligt at få opfyldt drømmen om et hjem og en arbejdsplads der smelter sammen i en perfekt harmoni. 

Placeringen er perfekt med kort afstand til naturområderne ved søerne, byens skoler, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder, hvilket gør det til et ideelt sted for hele familien.

Den charmerende 70'er villa gennemgik en omfattende renovering i 2019 og præsenterer sig nu som en fuldstændig indflytningsklar drømmebolig. Den gennemførte stil går som en rød tråd gennem hele boligen - såvel ude som inde, hvilket skaber sammenhæng og et harmonisk udtryk i boligen. 

Når du træder ind i den imponerende villa, bliver du mødt af en lys og indbydende hall, der prydes af et ovenlysvindue. Det naturlige lys fylder rummet og skaber sammenhæng til den smukke terrasse og haven udenfor. I hallén finder i trappe ned til underetagen, hvor spændende muligheder venter.

Det smukke køkken med køkkenø er fra Designa og flyder naturligt sammen med stuen. Herfra åbner sig en fortryllende udsigt, der omfavner dig, uanset hvor du befinder dig i dette smukke rum. Her er der plads til spisning, en hyggelig sofagruppe og de store vinduespartier, lader lyset strømme ind. Pejsen tilføjer en hyggelig stemningen til rummet. På denne etage finder du også et gæstetoilet, samt et soveværelse med tilhørende luksuriøst badeværelse, der inkluderer en bruseniche. Der er yderligere 4 værelser og endnu et badeværelse med bruseniche, så her er god plads til hele familien.
Ned ad trappen til underetagen åbner der sig et væld af muligheder. Her er der to separate indgange, hvilket gør det ideelt til hjemmeerhverv, hobbyrum eller lignende. Underetagen er i boligstandard og inkluderer et bryggers, et ekstra gæstetoilet og to store disponible rum, der kan tilpasses efter behov. 

Haven er en oase af ro og skønhed. Du kan nyde solen på de forskellige terrasser og virkelig suge den fantastiske udsigt til dig. Og på kølige aftener bliver både vinen og bøffen ekstra velsmagende i det hyggelige drivhus. Du har mulighed for at parkere dine biler enten på det rummelige flisebelagte område foran boligen eller i den medfølgende carport. Fra carporten er der direkte adgang til skuret.

Denne villa er ikke bare et sted at bo; det er et sted at leve, arbejde og drømme stort. 
7Antal rum
1973Byggeår
4Antal toiletter
1304 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.966 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,522 / 25.078 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lisa Mikkelsen
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

lisamik@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00