Granbakken 3, 7130 Juelsminde

153 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

JUELSMINDE


Super fin villa med kort afstand til det hele - Pæne rapporter !

Velindrettet, velholdt og beliggende på blind vej med gå afstand til alle hverdagens fornødenheder. Se bare de flotte rapporter !!

Grunden på 1.277 m2. byder på den skønneste og hyggeligste have, der er fuldstændig ugeneret for indkig, men samtidig solbeskinnet fra morgen til aften. Beliggenheden er attraktiv med blot få minutters gang til skole, hal og daginstitutioner. Midtbyen, stranden og havnen kan nås indenfor få hundrede meter. 

På grunden finder du flere forskellige terrasser både overdækkede og fritliggende samt flotte gamle træer, der indrammer græsplænen med plads til boldspil og leg. På den store overdækkede terrasse kan du samle hele familien til en hyggelig grillaften, mens børnene leger i haven. 

Boligens indretning:
Køkken alrummet er samlingspunktet for gæster og sammenkomster. Her er plads til det helt store plankebord og udgang til den sydvendte overdækkede terrasse. Køkkenet er stort med godt lysindfald og masser af skabsplads. 
Den let sænkede stue (fuldmuret) er tilbygget i 2001, og har fine klinker med gulvvarme. Herfra er der udgang til begge de store overdækkede terrasser samt haven. Sælger har indrettet en mindre del af stuen som kontor, men det kan let laves om, da der både er loft og gulv under/over skillevæggen. 

Boligen byder på 3 fine værelser og 2 badeværelser. Det ene værelse har loft til kip og hems for bedre udnyttelse af rummet. Forældresoveværelset er rummeligt med skabe og egen udgang til privat terrasse. Det sidste værelse er tidligere benyttet som legestue for dagplejebørn og har derfor egen adgang til stort badeværelse med bruseniche, vaskefaciliteter og gulvvarme. Det andet badeværelse har også bruseniche, gulvvarme og ligger praktisk i den anden ende af huset. Det er også her du finder den rummelige entre med gulvvarme og god plads til overtøjet. 

Til boligen hører en stor carport med godt udhus. 

Boligen er højtbeliggende og har nogle trappetrin op til indgangen, hvilket er med til at fremhæve den totale ugenerthed.

Se vores visualisering af facaden, hvor boligen har fået hvide vægge, sorte vinduer og sortmalet tag. En hurtig og nem opdatering, hvis det ønskes.

Området:
Bo midt i din fritid 
Juelsminde ”Mini-Skagen” er kendetegnet ved den maritime havn, de børnevenlige strande og den hyggelige bymidte med flere spændende forretninger, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og attraktioner. Byen danner desuden rammen om den populære Havnefest samt et rigt og aktivt foreningsliv.  

Med den nyetablerede Juelsminde Naturlegepark lige om hjørnet, er Juelsminde igen på landkortet, og er med til at generere endnu mere liv i Juelsminde hele året rundt.  
Juelsminde ligger meget naturskønt, og hvad enten du er til lystfiskeri, MTB, løbeture, paddel, golf, tennis eller en flot gåtur i skoven eller langs vandet, så har byen det hele OG der er kun 20 min kørsel til motorvejen. 

Via stisystemer ledes man til skole, vuggestuer, børnehaver og 2 idrætshaller med fitnesscenter og idrætsfaciliteter til alle aldre. 

Kontakt home Juelsminde på tlf. 7370 7130 for en fremvisning eller yderligere oplysninger.  


5Antal rum
2001Ombygget
2Antal toiletter
1277 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.451 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,393 / 8.267 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130