Galbuen 6, Nakke, 4500 Nykøbing Sj

140 m2 villa

Kontant 2.250.000 kr.

Yderst charmerende villa med spændende muligheder, omgivet af smuk natur


Fredfyldt beliggende i Nakke landsby, hvor der sjældent er tilsvarende ejendomme til salg

I Nakke bliver I en del af et helt unikt landsbymiljø, hvor man kender og hjælper hinanden. Landsbyen er omkranset af smuk natur, og således får I her de skønneste omgivelser til en yderst charmerende villa, som er spækket med gode muligheder.
Vi glæder os utroligt meget til at byde jer velkommen i denne skønne villa, hvor både den charmerende have og de fredfyldte omgivelser danner grundlag, både for hverdag og fritid, og hvor I virkelig får mulighed for at nyde fritiden og den omkringliggende natur til fulde.
Huset er opført i 1864 og emmer af charme. I bliver budt velkommen fra vejen af en stor indkørsel/gårdsplads med adgang til både hovedhus, have og de udhuse og sidebygninger, der er opført på grunden.
Pladsen i boligen fordeler sig over to plan, der tilsammen rummer tre gode værelser, gæstetoilet og badeværelse, fordelingsgang og entré samt et velindrettet køkken og to store, hyggelige stuer, hvor de smukke trælofter med de synlige konstruktioner skaber en fantastisk charmerende atmosfære.
Huset er løbende vedligeholdt og istandsat og senest er det badeværelset der er renoveret i 2007 i et landligt og rustikt udtryk, der passer fint til husets charme.
Alle faciliteter i huset er pæne og brugbare. Her kan I sagtens flytte direkte ind og løbende præge udtrykket i jeres egen, unikke stil.
Rundt om huset og i resten af den skønne have er der etableret flere hyggelige terrasser og hyggekroge. Her er både overdækkede terrasser samt terrasser under åben himmel, her er masser af skøn, gammel beplantning og her er virkelig grundlag for at kunne nyde tiden tilbragt udendørs på allerbedste vis.
Og når haven ikke er nok for de naturglade, kan man, i nærheden af matriklen, finde de smukkeste kyststrækninger, Hov Vig Vildtreservat, Nakke Skov og smukke åbne vidder hele vejen rundt om jer.
Indkøb, shopping, kulturoplevelser og alt det praktiske hverdagen kræver, klares nemt i Nykøbing Sjælland og Rørvig, ligesom Rørvigs hyggelige havnemiljø nemt kan nås på cykel. For børnefamilien er der ligeledes kort vej til både børnehave og friskole i Rørvig.
Vi glæder os meget til at vise jer denne perle.

4Antal rum
1864Byggeår
2Antal toiletter
2159 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.950 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,030 / 10.289 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Nykøbing Sjælland

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00