Købsaftale underskrevet

Gadekærvej 11, Freerslev, 3400 Hillerød

138 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Gennemført ejendom i Freerslev


Landlig idyl kombineret med bynær placering

Denne skønne bolig på 138 m2 i halvandet plan ligger på Gadekærvej 11 på en 852 m2 grund. Huset har gennemgået en omfattende ombygning, der blev fuldført i 2003 af de tidligere ejere, hvilket har resulteret i dette charmerende hjem, som I nu har mulighed for at kalde jeres eget.
Huset byder på en virkelig hyggelig indretning med fine trædetaljer og synlige bjælkekonstruktioner i hele boligen. Det rummelige køkken i landlig stil åbner op til en indbydende spiseplads samt den hyggelige opholdsstue med en brændeovn, som er perfekt til afslappende stunder. I stueplan finder I også et værelse og et flot badeværelse med en støbt bruseniche.
Førstesalen imponerer med et suverænt indre, hvor gulvet matcher de synlige bjælker i loftet. Denne etage består af et stort rum, der giver jer mulighed for at indrette en ekstra stue, et kontor eller noget tredje efter jeres ønsker og behov.
I 1989 blev et anneks tilføjet, hvilket tidligere blev brugt som bolig under renoveringen af hovedhuset. I dag har dette anneks masser af potentiale til for eksempel teenagerbolig eller til udlejning. Det er udstyret med køkken, badeværelse og et opholdsrum med den samme stilfulde indretning som hovedhuset.
Grunden byder på et dejligt udendørsareal med forskellige planter, blomster og små træer samt et drivhus, der giver jer rig mulighed for havearbejde. I får også en tilbygning med værksted, et hønsehus samt et udekøkken med en rygeovn, der er perfekt til sommerens udendørsaktiviteter.
Den landlige beliggenhed ud til de grønne marker i Freerslev tæt på Nørre Herlev og Brødeskov giver jer fred og ro, samtidig med at I har nem adgang til bylivet. Hillerød centrum ligger nemlig blot ti minutters kørsel væk med butikker, indkøbsmuligheder og den smukke Slotspark ved Frederiksborg Slot.
4Antal rum
2003Byggeår
2Antal toiletter
852 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Lillesø Holck
home Hillerød

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

freho@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30