Fjelstrupvej 61, Aastrup, 6100 Haderslev

105 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Haderslev


TILBUD ØNSKES

Omringet af marker og med afstand til naboer, finder vi denne hyggelige og charmerende villa. Beliggenheden gør at du her får et hjem i rolige omgivelser uden forstyrrelser, men på samme tid befinder sig mindre end 5 km fra Haderslev Centrum.

Når hoveddøren åbnes mødes vi af et vindfang som åbner videre op til en fordelingsgang. Her er der adgang til villaens 3 værelser, badeværelse med bruseniche, den store stue og køkkenet. Fra køkkenet er der adgang til et godt bryggers med gode vaskefaciliteter.

Den store stue er grundet dens størrelse og struktur ideel til benyttelse som både dagligstue og spisestue i et rum. Her er der også en hyggelig brændeovn der spreder en god varme i rummet. Fra stuen er der en dobbelt terrassedør med sprossede vinduer, som åbner ud til en stor flisebelagt nordvestvendt terrasse. I stuen er der ligeledes udgang til udestuen, der er indrettet med store glaspaneler og med lyse farver. Her findes der dermed en oplagt mulighed for at få nogle dejlige tider med familien, mens udsigten over markerne kan nydes.

Til boligen hører der også en utrolig hyggelig have med bålplads samt et godt udhus.

Her er der således mulighed for at blive godt boende i en lys  og indflytningsklar villa med fredelig beliggenhed.

Hvis dette lyder som noget for jer, så tøv ikke med at kontakte os i dag for at høre mere samt for at få en fremvisning.

4Antal rum
1964Byggeår
979 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.428 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,813 / 4.588 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545