Filippavej 13, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge

248 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Indflytningsklar villa på 270 kvm i Hundstrup


Mægtig familievilla i naturskønne omgivelser

Hundstrup er en landsby, og her kan I blandt andet gå på opdagelse i landsbykirken, som kan dateres tilbage til begyndelsen af 1500-tallet. Det er dog ikke kun byens historie, der er værd at fremhæve, for på Filippavej 13 venter en spændende villa, som præsenterer sig særdeles indflytningsklar. Plads bliver bestemt heller ikke en mangelvare med 270 kvm, så tag familien med under armen, flyt ind og pak ud.
Villaen rejser sig i to plan, og stueplanet har flere gode fordele at trække på. Der er to indgange, og den ene entré indeholder trappen til førstesalen, mens entréen bliver et naturligt springbræt til den lidt sænkede stue med store vinduespartier, og herfra er der adgang til et disponibelt rum samt et fyrrum. I den anden ende af stueplan kan I se frem til tre regulære værelser, et stort køkken-alrum, bryggers med vaskefaciliteter og et badeværelse. Førstesalen er opført i lige så stringent og moderne stil som husets laveste niveau – heroppe venter et kæmpemæssigt værelse, en rummelig repos og et stort badeværelse med toilet, separat bruseniche og spabad, som er placeret foran den fortryllende karnap.
Udvendigt kan I se frem til en 1.750 kvm stor matrikel med bl.a. en stor garage/værksted – en helt fantastisk bygning til handymanden eller -kvinden. Fra bygningen og stuen er der udgang til den skønne sydvendte terrasse, der er en perfekt kulisse til grillaftener med venner og veninder. Børnenes behov bliver også tilgodeset i haven, da der er god plads til diverse fantasifulde lege i græsset, mens Hundstrup Å løber for enden af grunden.
I bosætter jer i en hyggelig by omringet af skøn natur, og herfra er der fem minutter til Ulbølle og Vester Skerninge; her finder I skole og efterskole, daginstitutioner, indkøb og fritidsaktiviteter. I Stenstrup er der flere spisesteder og takeaway, indkøb samt togforbindelse til Svendborg og Odense.
Velkommen hjem.
7Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
1750 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.609 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,655 / 6.829 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200