Fåborgvej 111, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

182 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Dejlig købmandsgård fyldt med muligheder


Tidligere købmandsgård i landlige omgivelser

Drømmer I om at få godt med plads til hverdagen, så I kan sprede jer ud og have hobby eller erhverv? Så tag med til Fåborgvej 111. Her får I en charmerende villa – og tidligere købmandsgård – fra 1852 og dertil både carport og en ekstra bygning på 139 kvadratmeter, der giver jer et utal af muligheder.
I træder indenfor i entréen, hvor I kan smide sko og overtøj, før I enten rammer et toilet med gulvvarme og videre et HTH-køkkenet i fuld eg, der har god plads, så I både kan have opbevaring og spiseareal, ligesom I får gode rammer at tilberede et lækkert måltid i. Senere kommer I ind til den ene af husets to stuer med åbent ind til kontoret og med stuen i forlængelse. Alle rum har charmerende detaljer med loftbjælker og sprossede vinduespartier, hvilket I også ser på første etage, der blev lavet ved en arkitekt. Her kan I se frem til lys og masser af skabsplads, og det starter med en rummelig repos og videre tre gode værelser, og det afsluttes af et badeværelse med badekar, vask og skråvindue. Derudover får I en tilhørende bygning med yderligere tre værelser, en entré, skur, bryggers og garage, så I får de helt optimale rammer for praktisk og kreativ udfoldelse.
Købmandsgården er opført i 1852 og står i dag flot med sin hvide, kalkede facade og bondehusvinduer, imens den vinkler sig om en hyggelig have. Det blomstrer fra helt tidligt forår til sent efterår med sprudlende syrener, rhododendron og roser – det hele nemt at holde uden græsplæne, så der kun skal tages et par ture tre gange om året. Hertil får I mere end 200 træer, så I kan være selvforsynende til brændeovnen, ligesom fjernvarmen allerede er undervejs.
Her kommer I til at bo i hyggelige og naturskønne omgivelser. I Vester Skerninge finder I både indkøb, to skoler, bibliotek, håndbold-, tennis- og padelklub og en charmerende kro, som har været byens samlingssted siden 1772. Derudover bor I kun få minutter fra den lokale friskole og fra busstoppestedet, der nemt kan tage jer ind mod Faaborg og Svendborg, ligesom I også hurtigt kan tage bilen på bare 19 og 16 minutter. Uanset hvad har I hverken langt til natur eller byliv med butikker og caféer.
5Antal rum
1852Byggeår
2Antal toiletter
2207 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.806 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,975 / 5.502 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200