Ny pris

Ewalds Alle 65, Rørkjær, 6700 Esbjerg

131 m2 villa

Kontant 3.300.000 kr.

FANTASTISK OG YDERST CHARMERENDE BOLIG MED ROLIG, BYNÆR OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED


Tag fra 2003 - Huset er løbende moderniseret og fremstår indflytningsklart


I et af de mest charmerende kvarterer i Esbjerg sælges en af de smukkeste murmestersvilla. 

Boligen er gennemgribende moderniseret fra kælder til kvist og fremtræder over alt indbydende og i absolut særklasse. Her er der kræset for detaljerne og charmerende vinduer, stuklofter og flotte gulve er med til at skabe unikke rumvirkninger.

Indretning stueplan: Præsentabel hall med garderobeplads. Hjertet i huset er det skønne køkken/alrum i åbent miljø med opholdsstuen. Køkkenet er arbejdsvenligt indrettet med eksklusive elementer fra Multiform.  Fra det skønne alrum direkte udgang til skøn terrasse som bare er ekstra rum om sommeren. Hyggelig udestue. Baggang. Pænt badeværelse.

På husets førstesal er to store soveværelser, dertil et nydeligt badeværelse i tidsløsematerialer. På samme vis som resten af huset, fyldes rummene af lys fra de fine vinduespartier. 

Kælderen er yderst brugbar,- nuværende ejere har indrettet med egen bar og mulighed for opdækning til hele familien. Oplagt til at fejre de store livsbegivenheder. 

Sidst men på ingen måde mindst, kan vi invitere jer udenfor i husets fantastiske have. Her får man rig mulighed for at nyde solen og hinanden hele dagen. Terrassen er i naturlig forlængelse af alrummet, så her kan man nemt trække ud på de varme sommeraftener. Hjørnet med hængekøjen kan nydes med en bog og et koldt glas vin, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Særlig for denne ejendom er også at der er granit belægningssten over alt udenfor som belægning.

Endvidere tilhørende garage og hobbyrum. 

En perle af en bolig der skal opleves.

Kontakt home på tlf. 75137011 og book en fremvisning.   
4Antal rum
1930Byggeår
2Antal toiletter
446 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.300.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.864 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,994 / 15.098 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011