Estrupvej 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

378 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Estrupvej 3 i Øster Hornum


Spændende villa med muligheder

Velkommen til Estrupvej 3 i Øster Hornum. En særdeles spændende bolig, hvor i får 253 kvm villa + 125 kvm lejlighed som ligger ugeneret fra boligen og hvor lejer medfølger i handlen. 

Selve villaen byder velkommen i stor entré, som også fungerer som trappeopgang til 1 salen. Selve stueetagen byder på lyst køkken med spiseplads samt dejlig lys stue, bryggers, viktualierum, badeværelse med gulvvarme og bruseniche. 
1 salen byder på badeværelse med badekar, soveværelse samt 3 værelser som evt. kan laves til 4 værelser samt et gennemgangsværelse, som vil egne sig godt til kontor eller multirum.
I forbindelse med huset ligger en rigtig fin gildesal med bar, hvor familie og venner kan samles til større og mindre lejligheder - rummet kan også bruges til multirum/hobbyrum. Kun fantasien sætter grænser. 
Til huset hører en mindre kælder på 12 kvm, som er i fin stand - oplagt til vinkælder eller opbevaringsplads.   

Helt privat og afskærmet ligger den skønneste gårdhave med blomster, havemøbler, drivhus og højbede - her kan nydes mange solskinstimer. Der er god plads til at samle venner og familie til grillaftner. 

Til villaen høre en lejlighed på 125 kvm, som ligger ugeneret fra boligen. Her er indgang igennem hyggelig udestue. Lejligheden byder på pænt og lyst køkken, hyggelig stue, badeværelse med bruseniche, soveværelse samt 2 værelser. Til lejligheden hører en hyggelig og privat have. 
Lejligheden er udlejet med en lejeindtægt på kr. 60.000 årligt.

Ydermere hører der en stor garage med tilhørende værksted til boligen.
En utrolig spændende bolig med mange anvendelsesmuligheder. Den er bestemt et besøg værd! 

Øster Hornum er en velfungerende by med rigt foreningsliv. Området er meget attraktivt for familier, da mulighederne er mange. Byen har sin egen skole, institutioner samt dagpleje og børneunivers. Der er indkøbsmuligheder, træningsfaciliteter og idrætsforening med mange gode tilbud til både børn og voksne. Byen grænser op til det grønne område Katbakken, hvor du med fordel kan lufte hunden, opleve sjove udendørs aktiviteter eller blot nyde idyllen. Støvring by ligger kun 10 minutter væk, hvor de større indkøb kan klares og hvor motorvejen kan tilgås. 

10Antal rum
2011Ombygget
3Antal toiletter
1301 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.937 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,426 / 11.474 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lisa Mikkelsen
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

lisamik@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00